Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijači ko i reprezentacija, živi metuzalemi.
Puno sreće momci.
Nek nam Slovenci budu putokaz kako se moze uspjeti i bez velikih imena. Samo max zalaganje i rezultati ce doci i sto je najbitnije nek uvijek startaju najspremniji.
A da je malo podrške momcima,a ne ko vi izgubiće 5:0,izgubiće 3:0 nemaju oni pojma,pa šta onda pratite reprezentaciju kad vi već sve znate pametnjakovići.
A da bude nerješeno ili pobjedimo odjednom bi ih počeli hvaliti.Vi ko da igra neka skroz druga reprezentacija a ne zemlja u kojoj živimo.Oni su još I dobri s kakvim ljudima žive.
Dok je Vico na čelu,sve izgubili da bogda,i da nas uefa suspenduje,amin
Koga mi jos mozemo oderati, realno? San Marino i Vatikan? Mozda, a mozda ni njih.
sve ispod 3:0 je ko pobjeda
promjena ce doci samo kad vidimo Dzeki ledja
Nova utakmica, novi debakl.
Sto ih ne bi pobijedili,dokad cemo se predavati,idemo na pobjedu i kraj
Nemam ništa protiv Sergeja prizivali ste ga sada vec unaprijed pljujete jer smo mi poznati po tome.. covjek nije ni selo vodio sad je selektor reprezentacije ništa morate istrpiti dati podršku jer nikad manje kvalitete ali se nazalost bolje nema morate ih podrzavati i istrpiti za budućnost
Znamo da cemo izgubiti. Samo neka izgube nekim normalnim rezultatom.
Posto ce dosta vas uci u komentare, pa imam jedno pitanje. Je li se vise ne mogu vidjeti komentari i popularnost?
" Ne mogu vam obećati da ćemo biti svjetski prvaci, ali mogu vam obećati da nećemo "
Stvara se nova ekipa,pa budimo realni i generacija koja je otisla na SP u Brazil gradila se oko 10 god.Bez obzira sto su skuplji i bolji,srcem igrati pa sta bude.Bitan je trud i želja.Rezultati će doći.
Za sto godina možda.