Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj bosnjo ne mozemo Kipar dobit da protiv njemaca igramo
9:0 za svabe
reporter klixa '' na chemu temeljite? ipak je njemooocka jooka mooo joooo baaa''
Da je bilo sta drugo pisali biste kako treba bojkotovati. Vec bi se pravile peticije. Medjutim, takve komentare nikad necete procitati kada su u pitanju utakmice. Dvostruki arsini muskih sovinista. :)
Vi domaci dusmani ove zemlje koji samo kritikujete i ne valja vam nista zivo i koji jedva cekate da nas neko nakanta, mozete ga pop.... Ova zemlja je najljepsa na svijetu pa makar svaku gubili..
Na kojem to svijetu
Zemlja je lijepa, puno dobrih ljudi, ali realnost je da nemamo tim da igramo s Njemackom i da ocekujemo pobjedu, vec dobro je ako bude nerijeseno u najboljem slucaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moja nana rodila u 80 godini
Svaka joj cast, da je Allah uputi
Mi smo prvaci svijeta, u euforiji!!!
u mrznji i krizi identiteta.
laksi trening za svabe
korekcija, za njemacki E tim.
Inace zmajevi se najvise vezu za kinesku kulturu i tradiciju ali ako Salih kaze da smo zmajevi onda mu ga je vjerovati jer inace su ova podnevlje iznjedrila mnogo velikana i intelektualaca.
Zmaj od Bosne je rodom iz Malezije čuo sam
zmajevi u kini su metafor za suncokret, tako da ima logike.
Samo nek se gradi polako Nesto pozitivno. Reminu Budimpesti je dobar pocetak. A protiv Njemacke I Holandije je najbitnije od igrati borbeno I dostojanstveno pa onda STA bude.
1x 3.60 sigurica
I ja sam ubjedjen u 1X
Ko se smije sa mnom kladiti da necemo izgubiti? Kako ste svi pesimisti ba, predajete se 2 sata unapred, ooojjjhaaaa zilha.
hajmo se kladit, ako izgubimo, ti mene upoznas sa svojom zenom, a ako dobijemo ja tebe sa mojim momkom hehe
Nema nama pomoći. Do jučer nas Luxemburg gasio u Zenici, a ovi se nadaju iznenađenju protiv njemačke hahaha
Proslo je dosta vremena od kada smo pobjedu ostvarili,nazalost.
Inat je ispucan protiv Madjarske.