Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro sad i Vicko navija za Bosnu protiv CG, možda i pobijedimo.. Jašta radi.....
E što Vico voli BiH u p.m.
Match thread za utakmicu protiv Crne Gore: https://www.reddit.com/r/BiH_Nogomet/comments/v9plqb/match_thread_montenegro_vs_bosnia_herzegovina/ Lakse se prepucavati ovako. Potrudit cu se da napravim isto za iduce utakmice. Sretno nam.
Ako je i Vico bio izgubićemo sigurno
nek i BHT šta prenosi, ipak je državna...
Dzeko King
To sto je nekakav Vico s njima ne znaci ama bas nista, posebno nesto dobro.
Misliš da su Bošnjaci iz Saveza, kao Čolpa i Raščić bolji nešto od Vice.
Lijepo bi bilo početi sa 2 špica, Prevljak i Bilbija. Dzeko da uđe kasnije. Glupo bi bilo da Bilbija ne dobije ni minut. Želimo ga vidjeti već sutra !!!!
slažem se, dečko je to i više nego zaslužio
Kad dođu u reprezentaciju vazda neke povrede. Kad igraju u timovima svaka tri dana, trče ko zečevi. Izuzetak je Pjanić, on je povrijeđen konstantno.
pa ne igra vico hebemu sto ga slavite
Ma i dzeko je postao se.ronja...podrzava ovog zeljkovica i ovog hudnika bugarina... A autoru texta preporucujem da se pocne baviti receptima za caj neki prirodni.
Cuj, ako je ovaj bio na treningu to daje na vaznosti? Ma mrsh
Sretno momci odradite to zbog navijaca a za savez je vise svaki komentar suvisan
Autoru. Ebo ti Vico kevu. Toliko o važnosti.
To što je prisustvovao taj ublehaš im je samo još veća pušiona..Lik donosi nesreću i sve što ne valja 😡