Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji smo mi moroni, sta mi računamo. Kompleksaši najveći. Zakonom zabraniti sport u BIH..
Jak vam rekord u pm😂😂😂.Ko se samo seti ovo da racuna!
@jah.eto O cemu ti druze?
@Legija98 covjek ti lijepo objasnio...
Mogo je tu biti I Meša da je uigravo reprezentaciju u prijateljskim utakmicama. Ove godine samo igrali 1 tekmu I to u martu protiv Albanije
Dva igrača Veleža kao selektori malo je timova sa takvim uspjehom
Gdje nismo naopaki, tri trenera na mundijalu a manekena nigdje!!
E to nam je bitno u pm! Koga to interesuje,debili jedni! Mi nismo i necemo nikada nigdje otici i da budemo prvi na toj vasoj listi,jebala vas ona!
Sta imamo od toga kad mi jos od Cire ne znamo izabrati dobrog selektora.
SVE SAMI KLOSARI USTA IM PUNA BIH I SAMO PAMETUJU OVAKO TREBA BLA BLA A NIJEDAN NECE DA BUDE SELEKTOR ZATO MARS SVI U PM
A onda naslovi....Amar Osim je nas najtrofejniji trener. Lik uzeo 5 titula u smecu od lige i 1 superkup, ponavljam, superkup u Japanu.
Ovdje se jedino Vaha deklarise da je iz BIH
Mogu se deklarisati i da su iz Singapura, zna se gdje su rodjeni, odrasli i postali poznati!
Kakve su to titule i gluposti? Vazno je ko se plasirao i ko ce da dogura dokle... a te vase gluposti govore kako se hvatamo za neke propale slamcice.
Mislim članak nije za hvalu nego za tugu.... Sve stoji. Izbornika kao u priči na svjetskom ali onih najbitnijih nema, pa već kada imamo toliko stručnjaka, zasto jedan od veličanstvenih nije odveo BIH tamo gdje se sve računa a to je RUSIJA. Ok sumnjam da će ovi izbornici mahat zastavama BIH.
Nije bio offsajd!!! :-(
Tipicni nasi rekordi.
zbljuv, hallooooo, selektori ne igraju na svijetskom prvenstvu
treba ih sve redom popišati, kad im BiH nije na srcu!
@hoolujaa pisam ti se na 23% dzamahirije
Čime se mi dičimo....