Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je prejak za nasu ligu, a preslab za bilo koju drugu. Nasa realnost.
ovaj covjek je morao igrati za reprezentaciju. Bez obzira gdje je igrao, definitvno je najbolji napadac koji je bio u nasoj ligi kakva god da je. Covjek je konstantan.
Vidio čovjek da je liga takva samo pucaj na go i ući će jer niko nema pojma
Krupa sa Vrbasa mu protivnik baš me čudi kako daje tako velikim klubovima golove
Pa kad igraš za klub koji dobija po najmanje jedan penal po utakmici čudo bi i bilo da nije na ovoj listi.
HAAHAHAHAHAHAHAHA jel se neko zayebava
Ovo je dokaz koji je uzas nasa liga, Bilbija se nije nogao probiti u Srbiji, Hrvatskoj pa ni u Korji.
naslov je ko u nadrealistima
'Neymar koji je postigao golove na 10 utakmica zaredom za PSG i Francusku od 8. maja do 31. augusta.' Volim te Klixe. 😂💋
Svaka čast Bilbiji ali ovi naslovi zapaženiji je i od Neymara... Neuporedive lige i intenzitet takmičenja, zato se lige petice odvajaju od svih ostalih.