Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu da ima neko u Srbiji da priznaje da Srbima ovdje ne fali dlaka s glave umjesto stalnog kmečanja kako su oni tobože ugroženi.
Sta im ima falit nema ih puno Mada mislim da je se ovdje mislilo na bosanske pravoslavce al et
@Jimmy McNulty hahahhaha ko o cemu bosnjaci o kmecanju
posteno kaze covjek, pa srbi imaju pola drzave i trecinu jos na krovu drzave sve sto je zajednicko...
lijepo
Treba se sjetiti samo Evrope nakon 2 svjetskog rata. Već krajem 50 tih nakon svega zaraćene strane koje govore više jezika za koje treba prevodilac, više ogranaka kršćanstva stvorile su EEZ preteću EU. Nije zato što su bolji od nas nego zato što su imali lidere koji su mislili na razvoj i napredak i narod je slijedio njihovu misao. Gledaj od čega a ne pored koga i sa kim živiš.
nista ja nisam razumio ovdje
Obozavam Šumsku i tu prestaje citanje. MRŠŠŠ !!!!
haha serV bi i Islam primio, al ne moRe....😁
@LuciferoviPodanici kako ne moRe? pa vi ste dokazali da moRe prije 500 godina :D
I sta sad klixE?
Najveća je sramota bit srbin!
@NaNeretviKriz xxaxaxaxxaxa
Vlasina
Pozdrav za Milana iz Bosne ali izgleda da haman neće još dugo navijati za Bosnu i Hercegovinu jer uskoro dolazi promjena nakaradnog dejtonskog ustava a to je, kako on kaže, manje više jedini razlog zbog čega navija za BiH.
Nadaj se u nadi ces i umrijet
Ovom vrane mozak izpile Allaha mi