Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije čovjek mašina koja ždere, sere ,spava . Crna rupa u duši ne da se ispuniti novcem.
MashAllah Mumin nas !
Ljudi misle da smiraj duše donosi novac... meni je žao takvih ljudi, siromašni duhom i nesretni.
Sveto trojstvo je diskutabilan pojam u svim kršćanstvima. Svako ga drukčije tumači.
S druge strane i Islam i Judaizam imaju mnoga različita tumačenja. Možda ih nema ko protestantizama u Americi gdje svako sa 100 potpisa može osnovat religiju, al ima raznih shvatanja.
Samo Balkanska fukara misli da pare liječe sve.
kojeg junajteda? sefild?
Sje*o pare..nema više za droge,kurve i kocke...i sad šupljira
E sad si popunjen do balcaka
Zanimljivo da je svećenik, a ne neki monah koji se moraju odreći svega materijalnog.
u istinskoj vjeri je spas od depresije i svih pošasti ove propale civilizacije
Ili je svestenicki poziv vidio kao mogućnost za zadovoljenje svojih se.ksualnih fantazija što ni jedna druga profesija u tolikoj mjeri ne pruža. Odora,vjerski autoritet... žrtve nakon proteka godina prokuže da su zlostavljene i da su zbog nekog prerusenog pohotnika uvrnuti
smiraj donosi novac i srecu, samo zamisli kad imas kes svi te vole, vole te zene, vole te ljudi, ne razmisljas kako cu platit ovo, ono, sta ce biti u buducnosti, hocul dobit otkaz, putujes, zar nije mir imat zenu, lijepu obezbjedenu buducnost? Sta ce meni donjet mir koji nemam nista, zene, puno novca, razbijas glavu kako skrpit kraj sa krajem.
Ako živiš tako čitav život, samo Sunce, ovce, livada i prazna glava, možda bi i bilo dovoljno. Ali svi što romantiziraju tu neimaštinu dok kucaju komentare preko iPhone-a i čekaju da ih zovne Glovo kurir sa narudžbom su budale.
Vidio čovjek gdje su pare.
Vazda je to tako ovi što imaju pare nikada nisu sretni niti ispunjeni. O tome je govorio i C. Ronaldo, a i mnoge knjige su napisane u vezi te teme..
Bogataši na aparatima....
Ja eto vjerske institucije se guse u sromastvu i njima je lova na prvom mjestu druze moj.
Reis Pjanić
ma i ja bi se povuko u pecinu nakon milionceka ili 2.....