Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobio inostrani angazman u istocnom mostaru
jučer ga gledao kod stankovića u nedjeljom u 2. odlično zbori, preporučujem pogledati. ako vam šteka na hrt clipu, pogledajte na youtube s komentarima (bolja opcija). http://sport.hrt.hr/447410/sliskovic-hrvatska-javnost-previse-ocekuje-od-ove-reprezentacije ili https://www.youtube.com/watch?v=g21-AUzajXs&ab_channel=MortyCRO
trebo bi on u Velež, pa ja .. tu je i igro godinama
legenda. najjače kad ga sudija pridržava, a on pijan i opet golove zabija i to iz kornera. nikad nije dolazio na treninge, pušio, pio, mamuran ili cuga igro ... a 4 gola zavuče na utakmici.
u pravu si, jedino veći pjano od njega je bio šećer iz Slobode..popije gajbu pive pa na teren i to kakve centaršuteve
Pristao Braco Vrbanjusa i Baki odma noga.. auuu
rezultaat is open.
Neka Baka preuzme Velez.
Preuzima Argentinu?
Pescara...jedina izgledna inostrana opcija...
pokuso baka da kopira zizua..
nema ovdje para, covjek ide gdje moze nesto naplatiti od svog znanja i iskustva
Sliskovic Zrinjski isto i kao Osim i Zeljeznicar. Malo budu pa odu pa se vrate pa opet odu. Joj kolisni smo i kao drzava i kao sportska nacija.
Aj tinks, dobio je posao savjetnika u nekom ministarstvu. Samo sačekajte par dana da se objavi.
Nemoze odgovoriti zahtjevu zbog kucnih obaveza, poglavito usisavanja
Sad ima još više vremana da usisava. https://www.facebook.com/erogag/videos/1573145199479079/?hc_ref=ARQtun-4Bkn2kdBKG6-dSbHj7XRTzDqlpCHJbO6vMGfqagmpp9OfYveD1YvhZYrvYUs
hajd u Celik dorbo si dosao
Stvarno uvrlo jakoj BH Telekom ligi je ostvario 2 prva mjesta. Sad ispade daje Slišković neki trener a zna se koga je sve trenirao i dosta dobio NOGU.
NEMA VISE NAMJESTANJA JAVLJENO MU! Guro ih je savez posto imaju dobar koficijent da igraju LP i dosta.