Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mene ce to uvijek biti 22 budale koji ganjaju loptu. Nazalost ljudi placaju milione za to a zale se hrana skupa. Sport treba biti rekreacija a ne zanimanje, kolko samo nehljebara zivi na ovom svijetu koji ne doprinose apsolutno nista drustvu i covjecanstvu.
Fudbaleri dobijaju vise paznje nego sto zasluzuju, mada danas djevojke vise vrebaju fudbalere zbog novca i paznje. Svaki sex se moze protumaciti kao silovanje a sudovi su pristrasni zenama. Pored silnih para bas ce da siluju kad mogu platiti.
Mozda da se zene prestanu bacat pod noge multimilionerima skromne inteligencije koji sutaju loptu za platu. Nazalost, to je sve rizik posla kojeg su se zene prihvatile. Inace neka nadu kakvu sirotinju konobara pa ce ih on drzat kao kap na dlanu.
Zene su uvijek bile zrtva nasilnickog ponasanja muskaraca samo sto su sada hrabrije i prijavljuju. ...
Ili su se zene osilile koje se podmecu pa onda tvrde da su silovane sto ce reci najobicnija hurvetina koja zeli da unovci međunozje preko suda
Tele jedno glupo,glupače hoće da dođu do para ili popularnosti pa tuže za silovanje,evo koliko ih je osuđeno,ne znam da je iko,a to što su optuženi nema veze sa životom
Šta se ti toliko nerviraš nit imaš para nit žena?