Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok,nije Rade ništa slagao ali ni Dalić nije imao neku zapaženu trenersku karijeru pa je sad trofejniji trener od mnogo većih imena u nogometu
Rade ljakse si pa Ronaldo , Messi , Naymar .......... svi igraju poker a zasto Barba to nesmije haha ojjjjjj Boze o cemu tip prica . Po radetu Ronalndo , Messi ........ nemogu igrati nogomet jer eto poigraju partiju pokera
Svaka cast Radetu na komentaru. Javno rekao ono sto poltronski bosanski mediji ne smiju. Vico ga doveo radi svoje g>zi;e.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ništa slagao nije. Ali svi smo htjeli Barbareza i sad ćemo ponovo iznova vidjeti je li biranje srcem imalo smisla. Prije toga na isti način potrošili smo Sušića, Kodru, Baždarevića, Hadžibegića, Sliškovića... Sve su to sjajni fudbaleri ali kao treneri niti jedan nije napravio ništa posebno. Jedini koji je veliki trener je Halilhodžić, ali nije očito toliko lud da dođe biti selektor među 3 milona selektora.
Svaka cast Radetu na komentaru. Javno rekao ono sto poltronski bosanski mediji ne smiju. Vico ga doveo radi svoje g>zi;e. I nismo svi htjeli Barbareza.
A Petev bio najbolji trener od svih navedenih.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Rade Tilava postao ei smor
Sta zna ovaj ....
Jedino BARBA moze izgubit svaku utakmicu i opet ce cijeli stadion da grmi Sergej Sergej Sergej Barbarez ,,, dovoljno je reci 2005 i Marakana
Bitno je da imamo štab sastavljen od BH patriota! Evo na Arefatu ću doviti da Barbarez uspije!!!
Nije Barbarez sam, ima oko sebe ljude sa iskustvom u trenerskom poslu. Covjek je rodjeni lider i ima tu auru koja je dovoljna da se nesto pokrene. Da li ce to biti dovoljno i da li ce donositi ispravne odluke kada dodju bitne utakmice...zivi bili pa vidjeli. Ja vjerujem da hoce.
Ovaj tip ima kompleks i psiholoske smetnje. Prica kao da je u kafani. Ko fol' nesto hoce da objasni. U svakome slucaju, jadno.
Ne mogu a da ne kazem jos koju.Da ti nisi ljubomoran na Barbareza.Sergej je bio tu kad je bilo najteze, a gdje si ti bio Rade ?I ne provaljuj se majke ti. Ova Reprezentacija sa Sergejom kad bi bila najlošija, on će biti opet za nas Bosance heroj, jer ga VOLIMO..
Čovjek je preuzeo reprezentaciju koja je u Zenici na poluvremenu gubila 6:0 od Portugala i reprezentaciju koja je 4 komada primala od Luksemburga, znači totalnu katastrofu a da ne pišemo o porazima od Islanda,Gruzije,Armenije,Moldavije od stručnjaka sa iskustvom koje su nam nametali Dodikovci i Čovićevci i vi očekujete da takav jad i čemer dobija u Engleskoj Englesku i u Italiji Italiju. Dvije reprezentacije koje su u prvih pet na svijetu. Samo nparijed Sergej legendo naša.
Apsolutno se slazem sa gospodinom Radetom
Dok nam sa Zeljkovićem i Dominkovićem nisu preuzeli repku bili smo 15 zemlja na rang listi. Za tri godine smo pali za 100 mjesta. Sad ih je strah vratiće nas Barbarez tamo gdje smo bili a to njima ne paše, njima paše da smo najlošiji u svemu.
Ništa čovjek nije slagao, ali opet kazem , mislim da bi se podhitno sjednica trebala odrzati i smjeniti Barbareza, da se ne prekine tradicija.... Bolje da propadne selo nego običaj... zivjeli
Sergeju koji je proglašen dva puta za najboljeg igrača Bundeslige, znači jedne od tri najjače lige svijeta ne treba nikakvo iskustvo. Čovjek je živa legenda i u Njemačkoj i kod nas, za razliku od tebe koji nisi ništa od toga.Naprijed Sergej Barbarez LEGENDO naša patrioti su uz tebe ..
Nije Faćko lud da ono sve kaẓ̌e o Barbi i savezu...
Upravo tako, mirisi na finu fudbalsku pricu.
Jesi li odbio da igraš za BiH ???? Jesi... Šta hoćeš sad??? Ma vozite bolan od nas, što dalje to bolje. Nismo mi tu da ispunjavamo vaše želje nego naše i ljudi koji vole ovu zemlju.
Voli i moja nana ovu zemlju, mogla je bit selektor kad i barbu sažvaćete?