Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajuci za koje je klubove igrao i koje je nacionalnosti izabrati BiH pored Srbije ovo je za respect! Nadam se da ce se bar nacionalizam izgubiti u sportu!
Nije izabrao Bosnu ispred Srbije. Igrao je za Srbiju dok su ga zvali, kad su mi rekli da ne racunaju vise na njega onda je i Bosna dobra. Sa koje si ti planete drug ? :)
sta su ga otkantali debilu zatucani momak ima tek 23 godine sa njim sad samo treba raditi punom parom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi bosanski Srbi i Hrvati imaju isti sistem. Mole sve redom da igraju za Srbiju i Hrvatsku, ako ne uspiju onda se vracaju u Bosnu jer svi znaju da je preko reprezentacije lakse do nekog dobrog kluba u Evropi.
Da se mene pita, ko je god igrao za Hrvatsku i Srbiju (bilo koji uzrast), ne bi nikad dobio sansu u nasoj reprezentaciji. Bolje gurati nase mlade momke koji igraju srcem, a ne zbog interesa. Ovaj lik je interes, a to na utakmicama nema prave zelje, zalaganja i onda trpi citava ekipa
Ovaj momak je krampa.. bez sale. Kad nigdje na svijetu nema mjesta dodje u BiH ko fol patriota. Odjebaus
Sta ce nam ovaj,imamo Bekica 😂
Ako je iskreno,onda respekt,ali mali zna da nema mjesta u A selekciji pa ko veli daj šta daš,ako je tako onda ..............
è moj Robi budes li ti ko i mesa to balansirao n a naionalnoj bazi neces daleko dogurati
on da je valjo igro bi on za srbe
Samo da ne bude još jedan Jozo.....Sretno.
Dobrodošao Bojane. Nadam se da ćeš se pokazati u najboljem svjetlu. Sretno!
Čisto sumnjam da je imao neku veliku želju da zaigra za BiH. Čim je rekao da je Prosinečki dugo pričao s njim, odmah sam skontao u čemu je kvaka. Kad imaš želju i kad ti srce kuca za neku državu, odluka je samo formalnost. I složio bih se s jednom izjavom koju je dao Prosinečki prije, gdje kaže da ne razumije kakva motivacija treba igračima da igra za repku, već da je sam poziv jedina potrebna motivacija. Daj Bože da griješim za ovog, ali..
sve ok, al jel' Ozilu srce kuca za Njemačku, ili Albancima za Svicu. Bitno je da igra za nas, a to srce ovo ono, to je umrlo davno...
@malisha đasvi mi se tvoje razmišljanje. :))
Dobro doso Zmaju.
Uh kako paklen igrac....hahahaha
Panj. Igrao za Srbiju sve dok su ga zvali, kad su ga otkacili "zavolio" Bosnu.
svaka cast momcino
Samo pozivat i dati nek odigraju koju utakmicu i to je to, onda za nekoliko godina kvalitet se nametne sam i imas vise opcija na svim pozicijama . Samo pozivat sto vise mladih i talentovanih.