Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je Gigovic idalje njihovo najvece pojacanje, usudio bih se reci i najveće u historiji kluba s Vrbasa.
Mogu ih i dvjesta dovesti. Titula se naredna na Hasetu slavi.
Hahah ne slavi se
Evo i Zeljo mjesecima trazi neka dva carobna igraca a nikako da ih nadju
Sa sudjenjem od prosle godine sa juniorima mozete uzeti duplu.
Sretno vam i da prođete što dalje u K-lizi. Što ste vi jači - to bolje za BiH nogomet.
Još 2 suca?
A ko su ova dvojica? Cuj zvucna imena
Jaki klubovi su potrebni Sarajevskom kantonu jer mnoge skole fudbala nakaradnim treniranjem unustavaju djecu od malih nogu....samo pare su im bitne. Sarajevo je trn u oku svima jer ulazu iz ljubavi u fudbal a ne zbog sitnih licni interesa egoisticni propalih trenera koje zanima samo novac .
ko je najavio? bovac ili gico ili pak gigovic sa ekipom, dilema
Pet novih igrača ove sedmice. Borac opasno širi klupu. Još jedan ovakva sezona za Borac i Zrinjski i neće im niko moći prići godinama. Za ovako slabu domaću ligu svaki milion čistog novca iz Europe pravi veliku razliku...