Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade da je teži prekršaj baklja nego rasizam
Generalni sponzor kluba, a svaku tekmu izbiju iz kase bar 10k, samo nastavite nako manejaciiii
svak čast ovim bošnjacima duriću,džimidžiću,raščiću,čolpi pilavu,baš rade u interesu naših klubova
Sta ce rascic raditi vico mu zaposlio sina za selektora u17 a snahu u savez boli njega briga za ligom
Bojkot lige! Svi normalni, ne režimski klubovi, ujedinite se. Recite stop kriminalu i korupciji u savezu, stop fašizimiranju Premier lige. Nećemo fašističke klubove u ligi, hoćemo sportske kolektive!
Svašta.....veća kazna za pirotehniku nego za rasizam!!!! Bljak!! PLJUC!!!
Popisam se na upravu i Zelje i Sarajeva kad dozvoljavaju da ih ovi debili gaze.Baklje nikad nisu izazvale rat dok nacionalizam jeste i kako mogu biti vece kazne za baklje koje ne podrzavam u odnosu na nacionalizam koji je prisutana na svakoj utakmici u tkz rsu.Zeljo i Sarajevo treba da istupe iz lige i tuze savez FIFI i UEFI jer ovo vise nema smisla da se samo zestoko kaznjavaju sarajevski klubovi i to najtrofejniji klubovi
Rasizam isto ko i baklja - pa je li moguce ovo?
dok je manijaka propast nećeš, nek padne da plane i trpajte levate ....💙🖤💙🖤💙🖤
Znaci gore prodjes kad zapalis baklju nego kad negiras genocid. Savez i politika, mito i korupcija
Sreca da Zeljo nema finasijski problema a navijaci ga tako vole😂😂😂😂 svaka tekma deset milja savezu 😂😂😂😂
Kako je vico mogao kaznit borac??
Kone vise kostaju zelju nego sto sponzorisu
To su ti tzv. tifozi sarajeva koji svako kolo klub kostaju hiljade maraka.bolje je da ne dolazite, stetni ste po klub i klubu je bolje bez vas.
Svaka čast savezu, treba to suzbiti samo još treba i bodove oduzeti sa tih utakmica pa nek divljaju. Mislim da klubovi koji nisu rasistički nastrojeni i njihovi gledatelji su mirni. Nemir se nosi iz kuće
Kazu neki miljarder iz turske odnosno vlasnik Fenera kupuje Zelju...jel to istina?
Šuplja priča!
Željana ako ovako nastavi ne gine joj prosjačenje na ulicama glavnog grada. Ili da otvore jedan broj gdje možemo da donirao po 2km !
Cuj ove kljusine pitarske...ta' ćeš ti donirat gumeni pipune ...ne sekiraj se ti za Želju ruska torpedo pudlice