Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A narod gladan u tzv. RS-u ali neka treba srbovat, e moji glupani bosanski pravoslavci...
Sami pali sami se udarili.
Konobari, ribari i farmeri sa Farskih Otoka opet će silovati ove jadnike kad zaigraju u Evropi !
E cuj milorada iskesiro iz svog dzepa, ima se moze se...ili lazan naslov..
raja sirotinja, nikad gora, a banda daje pare iz budžeta ovim profesionalnim goničima lopte, bruka
Dijeli Mile milione ko da su njegove
svoje se pare ne dijele olako ..
Ne znam kako će im dati Milorad 2 miliona, odakle njemu pare ? 🤣🤣🤣🤣 Mile plaća i klix da ga promovišu !!!!!
Pljačka stoljeća! Sljedeće godine vjerovatno opet isto.
A penzionerima halka
Želji će Brajlović dati napojnice od konobara, taman će se nakupit toliko para u godinu dana ;)
ovo se zove neravnopravna borba i u svakoj normalnoj drzavi bi borac bio degradiran u najnizi rang.
Podrška! Ovako će prije bankrotirati tzv. RS. Zaduženi na berzi i onda daju na budžetsku potrošnju i ovim sutacima lopte
Zato ce NFSBiH iskeširati za novi ugovor sa Kelme i eto para za Borac
A ostali klubovi ...cundara
Dok narod gladuje, dok se djeca lijece sa novcem od sms-a koji opet narod skuplja, dok ekonomija umire, penzionerizive na korici hljeba, dodick tali pare sa kujicom zeljkovicem na ocigled svih. Zalosno!!!!!
Plemenska politika Milorada Dodika. Obezvrijedi državu i sistem, da bi se sutra njega moljakalo za pomoć i da bi on bio glavni baja.
S kojim pravom se dodjeljuju sredstva poreskih obveznika kilavi Padovane!!! Sram vas bilo, vas, onih 35073 tikvanaBilmeza, kojima se hovnar zahvaljivao putem bilborda za kruzić iksić u BL (btw, eno ih jos stoje oko PD petlje na ulazu u BL)... glasaj shtoko za drugo i nisi... A onda placaj kroz poreze, prireze i ostale namete...
Ok je da drzava pomaze klubove ali treba imati neke kriterije kako, zasto i kome! Ovo sto pumpaju u Borac i sarajevske opcine u želju je sramota. Velika i teška sramota! I opet ce propasti a bas me interesuje kako ce ovo vratiti?! Da drzava sportskim ekipama kaze koliko skupite od sponzora toliko ce vam dati drzava shvatio bih ali ovako nema smisla.
Zaboravi si Novalicevo pumpanje para u Velez.