Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma je*o vam Vico mater. Ništa bolje vam se nije moglo desiti nego ovo, što je on na čelu saveza... pa možete kmečati poslije svake utakmice na sudije i na savez. M'rš đubrad sarajevska.
Veoma kvalitetna igra igraca Borca i zasluzena pobeda, Sarajevo je delovalo nemocno i nezainteresovano.
Poruka mučkom provokatoru asu zrinjskom: Nadam se da ti je poglavnik Čović rezervisao ulaznicu za proslavu 9. januara u etnički očišćenoj Banjaluci.
Cirkus Al neofirni,ma Borac izgleda najaci u drzavi khm.U svim segmentima sporta najmanje sporta samo politike.Znaci brate sve je izgubilo osjecaj vrijednost sve se rjesava u kafanici,restoranu ahm.
lako je Želju al hajde ti Borac pobijedi.sramota za FK Sarajevo
🤮Borac🤮
Izasle banjalucke curice iz rupa i samo sta znaju je nacionalizam petljat.Ugasite se sami jer samo sta znate je mrzit, a mrznjom ste vec jedan rat zavrsili koji je bio u nasu korist bas zbog te mrznje 🇧🇦❤
NAJJACE SPONZOR BOSANSKIH TALLIBANA - TURKISH AIRLINES AHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAH...I POSLIJE KAZU DA NISU TURCI
pa onda su beogradjani rusi jer im je sponzor gasprom...Ogranicen si ko balkon
malndjdms Pa Rusi su Slaveni ko i mi...to je u sustini jedan narod
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Razlika izmedju timova s tradicijom i bez je u tome da sutra ovaj Husic umre ugasio bi se klub a da umre pred Slobode izabrali bi novog i ides dalje
slabo bosnjackih timova u ligi nesto
Oj brate moj, kakav je moj zivot bio. Trenutno imam 79 godina ali sam svasta radio. Od ljubljenje zastave Republike Srpske do borca u Armiji RBiH. Ali opet navijam za Borac, jeb*ga
E moje Njanjajevo, bruko košpicarska...
Nema Sarajevo firmi kompanija pojedinaca koji imaju cifru da dignu gradski klub simbol drzave na nivo da satare sve u ovoj smetljarskoj ligi. Al ima dzipova vikendica hotela jada bijede i fukare novonastalih gazdi sve skupa u prvi saff petkom.
Ko je Bandic auto vozi jel odrzava redovno. Nije dobro ako se auto ne odrzava kaze predsjednik Veleza pa eto i Bandic nek odveze svoje na pregled.
KARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ...MUSLIMANCUGE MAMU IM NABIJEM .................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesi li podmazo mašinu za 🚜🚜🚜🚜🚜