Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realnost je da se Zrinjski i Borac nikad ne bi plasirali da nije promijenjen format takmicenja , da nije uvedena konferencijska liga prema tome manite se neke price o ozbiljnosti klubova . E sad druga je stvar sto su Sarajevo i Zeljo toliki amateri pa da im cak ni Konferencijska ne moze pomoci da se plasiraju , ovi bar imaju sansu preko Konferencijske .
Ko je sampion od prosle godine ima u startu 80%sansi za grupnu i to je Zrinjski iskoristio i zasluzeno su osvojili i igrali grupnu dok ovaj jad od kluba nije.
DABOGDA ZRINJSKI OPET SE KVALIFIKOVAO A BORAC ISPAO
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Prodje Borac dalje, a Sarajevo još slavi pobjedu protiv Aktobea hahahah
sta je ovo borcu prvi put da ide dalje ?
Mislim niđe veze, evo ja kao manijak kazem da je Sarajevo imalo 50% pomoci sudija sto je Borac imao bili bi prvaci prosle sezone i to 5 utakmica prije kraja. Isto tako vjerujem da bi mozda cak igrali i grupe EL..ove sto se Borac sa njima muci bi ubili hladno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo Borav
Doći će dobro Dodiku da uplati doprinose ljekarima i prosvjetnim radnicima
cestitke svim bh klubovima bez obzira ko su i odakle su.
mozete rec da je i ovo nastimano kao ligaa aa...ili ne aa
Sve je ovo za ..rca, 5 rang takmičenja...
Teška nam je istorija...
Sve je ovo Bosna i Hercegovina
...koje ovo?
Svaka cast za Borac, zasluzeno. Drago mi je da iz BiH i ove godine ima neko ko ce igrati grupnu fazu.
Ispadoše konobari, pobjediše Bosanci. Bravo!
Ma okrenimo se premier ligi
Čuj rečenice Borac je imao šansu Ko piše ove tekstove AI ili?
Svaka cast! Cestitke igracima i klubu! Puno srece i dalje!
Ništa oni nisu još napravili, ovo je već vidjeno od strane ostalih BiH klubova , ranijih godina. Ako pobjede madjare, u šta čisto sumnjam , onda se to već može nazvati uspjehom. Farski futbal je polu amaterski i ništa neobično da su farani ispali. Ovo se i očekivalo
Ti amateri su prošle godine Ferencvaroš uzeli u gostima 0:3 i izbacili ga iz kvalifikacija za Ligu prvaka.
Borac Banja Luka je najmjestio titulu!
Vidi, kita u banjoj luci na stadionu