Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema tu iskrene emocije,niti vole klub,grad niti drzavu
malo kome je u BL stalo do Borca, njima su partizan i zvezda na prvom mjestu.
JAO POSJETE HAHAHAHHAHAHAHAH UGASITE SE
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Cim je karta iznad 3 km u rs.u vidi se jaka ekonomija stabilnost hahah
Sta kazu na Areni sport 3, Borac ponos republike srpske hahahahahah. Jad i cemer, ne mogu hajvani bez politike
Radujte se i vi, jer ste i vi Srbi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel to 23% još čeka klub u Evropi hehe
Praane tribine
nisam vas 1% ljubitel ali bravo za Bosanski i Hercegovacki nogomet
strasna posjeta bila 2000 plafon
Borac vam je kriv sto sarajevski klubovi ne igraju neko takmicenje? Igokea vam je kriva sto je kk Bosna poluamatreski klub. Svi su vam krivi, samo vi bezgresni i naivni. Kako vi uopste zivite u toj mrznji? Sprdate navijace, a vi toliko uspesni, a nigde vas nema u sportu.
Sto ne odgovore otkud to samo Borac odigra neku dobru utakmicu protiv evroskih timova a ovi ostali klubovi iz BiH nista,a kao namjesta im se uvijek titula prvaka BiH od strane sudija...ljudi jednostavno ne mogu da se pomire sa tim da je Borac najbolji tim u BiH pa ovdje kmece.
Lakše s ljubomoru dobri šnjaniBo
ako ke ovo ponos sta su ostali, nisu uspjeli napuniti tribine ni cetvrtinu. nekad se malo treba i zapitat
sta je onada zrinski uradio protiv aston vile ako je ovo historijski. sta dizete na nivo
Imaju klub nazvan borac, a kad se zapuca bjeze ko natanyahu u bunker
raaaaamiiiizzzeeeee!!!! aaaajd vaaaaamo, nece nam nista Srbi. raaaaaaaamize. ono pobjezali po livadama se sakrivale kukavice, ramiz se sakrio.
Bosna!!
Kako sad mogu navijaci doći a Manijaci ne mogu,ali dobro niko se ne zali
H_bi ga ovdje nema Vicinih sudija, a Borac uze bod protiv apsolutnog favorita, koji je uzgred bio bolji, ali eto. Izgleda da nije samo problem u ovoj namjestenoj kaljuzi od lige, ima tu dosta nesposobnsti kod Zelje i Sarajeva. A kako i nece bitit kad se ne zna ni ko vodi Zelju, a za Sarajevo se zna, vodi ga nesposobni Ismir Mirvic, koji nakon svakog neuspjeha mijenja trenera, ili ljude uklubu, a svako sa 2 grama mozga vidi da je problem u njemu
Pun stadion, uhh
Kakvo srce imaju nogometasi Borca za nepovjerovat. Ovo trebaju pogledat nogometasi Sarajeva, Zelje, Zvezde, Partizana i Hajduka. Posebice nogometasi Zvezde da vise kako igraju 20 puta menje placeni nogometasi
Kako igra srpski klub!