Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno burac unistava ovu ligu svojim kradzama,cist penal za leotar nije sviran,stvarno ovo je preslo svaku mjeru trebaju svi izaci iz lige i odmah borcu dati prvo mjesto i zdravo,borac je prosjecna ekipa da nema sudija nebi bili ni 7,ova liga je fuj.
Kad pred 10000 na Grbavici i pred kamerama onako sude e zamisli onda šta se dešavalo u Trebinju bez prijenosa!
Ko o čemu, k*rva o poštenju. Iz Trebinja se ne prenose utakmice, zna se zašto...
ovo vise nije normalno, ovoliko guranje Borca, pa nije cak vise ni smijesno nego postaje zalosno!!!!!
Zadatak svih hrvatskih i srpskih predstavnika u ns BiH je da unište ovo malo nogometa koji imamo. Oni to vrlo dobro rade. Još kad se tu uračuna pomoć priglupog Čolpe onda se bojim da će i uspjeti.
@mcqueen sta je? Istina boli. Zasto su onda 2 hr predstavnika glasala za mec protiv rusije?
Kad je Vico dodijelio Sarajevu covid Titulu gdje su samo Borac ,Sarajevo i pitarska guzna muha Velez bili za prekid lige e tad da se reagovalo i istupilo iz lige nista od ovoga se nebi Desavalo
Smiješan si. Velež je tu polusezonu završio s 4 boda manje od Borca koji se otišao u Evropu, a u zadnjem kolu su glatko pobjedili, dotad vodećeg, Željezničara i imali su sasvim dovoljno dobru ekipu ii šansu da se na kraju pllasraju u Evropu.
na Grbavici im sudi bilbija ..cesto i gigovic a danas kesic iz Gradiške .. tu bagru vicu i ove oko njega rastjerati dok nismo izgubili i djecu za reprezentaciju.. jadno je sta rade od ovo malo fudbala u državi
kad borac igra sve je "pošteno"
Mogu mislit sta se sve izdesavalo
Ma nije valjda