Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ce proci cak i grupu hahah, ma hajd nek se samo igra, bio u Banja luci neki dan gradi se fino, pun parkova zelenila, na stranu politika fin grad
Uopste nije lose. Pola ekipa mogu dobiti realno.
Moze se tu iscackati koji bod. U svakom slucaju, da se ne obrukaju i da vide svijeta, opet lijepo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu to uopće loši klubovi. Velež je ispao od kluba iz Andore gospodo.
Pa nije ni Borac los, bolji je trenutno i od Zelje i Sarajeva
al velez je Velez jesul ikog ti iz Andore dobili prije i poslije???? Naravno NISU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cestitke Borcu,zelim im puno srece u kon.ligi!
Lask je težak zalogaj.
Ispadaju od prvog zato mirni budite nemojte puno mjaukat
Svaka cast
VECINOM LIJEPI KOMENTARI, KAKO BI OVA ZEMLJA BILA LIJEPA DA NEMA MRZNJE MEDJU NAMA I ZAVISTI I DA SE OVAKO PODRZAVA SVE, PA I TAJ NACIONALIZAM SE VALJDA VREMENOM UGASI, RADIMO NA TOME SVI,POZDRAV
Borac se po pisa po svima što su tvrdi da im sudije stimaju dok njihovi ni drugo pretkolo ne mogu proći
Borac jedva dobije Albance,na foru one sa Farskih ...u biti nikoga jačeg nije pobjedio,jedva nekako sve i opet igraju Evropu...Kad osvojio titulu i kroz Ligu Prvaka nekako nazor mozes se ugurati u Europu.Sarajevo ove godine nema više izgovora,titula i sljedeće godine minum Evropska Liga a ne Konferencija samo !!!!
Realno tesko da ce se s bodom sastat.
Sinoc su izborili junacki konferncijsku ligu, nakon poraza
ekipe po mjeri nije nemoguce da prodju
otkud u konferenciji samo 6 utakmica
Sve sto su zaradili ide Dodiku za izbore
Šamrok i Vikingur možda dobiju, i to ke veliko pitanje
Odgodiće sve tekme u ligi do januara
hahhaah oplakah
Šta je vama,šta im čestitate i želite sreću,ne predstavljaju oni BiH nego sebe,oni ne vole zemlju u kojoj žive.Ko da bi oni tako nami željeli sreću da Sarajevo,Velež ili neki drugi klub gdje su bošnjaci ode u neko Evropsko natjecanje.
cuj ne predatavljaju BiH,jok Banglades
Radujes se zbog koeficijenta, ne zbog Borca. Pa lijepo sledece sezone da Zeljo ne igra prvo pretkolo dok su jos noge teske i dok je tim neuigran. Sarajevu ili Velezu istina za volju to nece đnogo znaciti, svakako ce se obrukati.