Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izadjite sa terena nek sami igraju ligu sa sudijama
Nema nikakve potrebe. Utakmica i sve na terenu kao i dosadasnje sudjenje je korektno.
Najjaca igracka Vice Zeljkovica. Ljudi idu do titule, dok ostalih samo ga gutaju od Muse, Petrovica, Gigovica, Kazlagica i tako dalje. Sami smo krivi, kad ne znamo za bolje. Aj Borac kako kazu navijaci, a mi cemo se i dalje pravit mutavi i između se napadat, dok ovi rade sta god zele. Svaka im cast, kakva je to moc i nemoc ostalih mormona.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vico pozdravi ženu. Dobra je to žena.
gooUser1727899015 kaze: Pa vidiš li ti koliko Borac igra čist fudbal, nijedan igrač ne grize prema Željinom, puštaju im prostor, ne idu u noge, ne jašu igrače, igraju odbranu bez kontakt igre. Zato Borac i napravi u svakoj utakmici minimum duplo manje prekršaja od svakog protivnika. Hahahha kaze bot igraju cist fudbal. Protiv Veleza slomili igraca i ni crveni. Herrera igra 2 godine rugby i nikom nista. Cist fudbal hahah snsd botovi moji, kako ste fino aktivni.
Bravo, Borac! Napred, Srbende!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Liga se igra bespotrebno. Prvak je Zrinjski ide u konferenciju, Borac drugi i Sarajevo treće ispada u prvom ili max drugom protokolu. Doviđenja.
Rutinski
Sarajlije samo kukaju nemaju pojma das 2 gola i zatvoris utakmicu ako si dobar... ako ne drzi se sredine tabele. Ocito borac tvrd orah a pokazali su i u evropi..vi samp na vicu kukate ko p.... Igraaaaj...
Bome Sarajevo dobilo 0:1 u Banjoj Luci, tesko ti to padaaa
Ne daju sudije da protivnik Borca razvije igru,cim malo krenu,odmah kidanje igre, i to je to
Dva Vicina omiljena kluba
Bravo Musa sjajno sudjenje samo deri ove sa Koševa i Grbavice.Dok pametnice nase ne skontaju da je u Jedinstvu snaga i treba nam ovako.Sve čestitke za sudjenje.
ne mogu da vjerujem da nista o sudnjenju nista napisali!!!
Tako je !
Vici poz familiju
Sudjenje je sramotno!
Kada je Sarajevo pozivalo da sjednu svi klubovi i protestuju protiv sudija, Željo nije želio. Zato shhhhh. Nijedne.
Evo čitam komentare, i svi čaršijski komentari u glas kukaju samo o suđenju, sudiji, savezu itd. Kad se to radi u utakmici u kojoj suđenje bilo super korektno, kako se onda ne čuditi na ostrašćene komentare u utakmici gdje se previdi neki korner, ofsajd. Šta reći sem da je to bolesno ponašanje.
Nisam pratio ali svaku koju Borac dobije pišete isto??
je li moguce da u tekstu niste spomenuli nista o statistici, npr omjer prekrsaja, kartona
Sarajlijice iz oba tabora čim izgube okrive Savez i Vicu. A Vico više uradio za bosanski fudbal od cijele države.
Sta ocekujes o baHlija?
P.o.v.uci ga sarajlijicama, mi kad smo vas o t.r.e.sli u sred bl opet smo kukali
Zrinjski šampon