Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško je igrat 10 protiv 13
Fifa integrity aplikaciji skinut sa play stora i prijavit sve sudce sa meca uz video dokaze. DRugi gol opsajd 2 metra. Faul svaki nazor sviran za Velez.
Ne bi Bayern...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi igraci iz Borca ce jos malo pa moci nosati pistolje po terenu
Prvu minutu polimiti svim igracima borca noge,svi crveni dobiti i rijesen ptoblem do kraja sezone a kasnije sudiji kucu zapaliti
I ptice na grani znaju ko je prvak ove godine, vico to sasvim uspjesno provodi.
Daj ba gasite ligu dok imalo dostojanstva još imamo....
Ljudi, proce i Vico. Iako namjestaju imaju samo tri kluba u ligi. Za par godina padaju na dva ili samo jedan. To je njihiv domet.
Čist faul na Suljicu i par sekundi kasnije Suljic pravi faul i dobija žuti. Ovo je anti-fudbal, ne može se u BL protiv 12 igrača.
Cepanje red barbie jer je kučka
Ocekivano. Ko god je mislio da borac (namjerno pisem malim slovom) nece ovo dobit je budala. Ljudi prakticki svaku utakmicu imaju dva igraca vise. Ne moze se protiv lopova igrat i kraj price. Sramota da ne moze veca.
Treba vam 5 minuta da popunite prijavu za suce sa meca. Molim sve da to urade na stranici FIFE.
Razvalio ih Borac u svih 90 minuta.Koliko su se bili napuhali javnost je pomislila da ce se prosetat kroz B.Luku.
Mene samo zanima zbog cega se navijacke skupine, Fukare, Manijaci, Horde, Red Army, Robijasi itd. ne ujedine i zajednickim snagama odu pred savez? Vjerujem da bi se i mnogi ljubitelji fudbala tim protestima pridruzili. Od pisanja nema nista.
Pa vidiš da neće niko da izađe za državu, a da izađe za loptu.
Klubovi bareb Bošnjačkinmoraju protest napraviti
Treba letiti borac iz lige pod hitno a i onaj vico
Ovako zasticenog Borca ne moze Manchester City pobijedit
@Znam moze njih pobijediti i engleski osmoligas kada izadu u UEFA jer su tarabe. Ovako kod nas domaci teroristi namjestaju i brukaju fudbal kao igru i nacionalni tim.
Zašto šutimo???
Zato sto nam je dobro, svima
Đikani