Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci sarajevo je dalo 5 golova ,moralo je dati 6 dabi pobjedio siroki sa 4-3 ,poslje ponistenog gola pala je koncetracija i moral igraca jer da nisu ponistili 3-1 drugaciji bi tok tekme bio
Logicno, a mrzitelji Sarajeva kazu da smo trebali zabiti jos golova i pobjedili bi. A koliko je psihicki sudija ubio igrace dobro su i ova 3 dali.
Sta ces ti jaro kad 75 % BiH a od tih 50 % su Bosnjaci koji mrze Sarajevo i Zeljeznicar i grad Sarajevo.To je zalosno i realnost,zato rade sa nama kako hoce .Zelju su dosta unazadili nas jos drzi Mirvic u zivotu inace bi sarajevski klubovi igrali federaciju kako dusmani to i zele !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I strpljenje ima svoje granice, nemojte posle gospodo iz saveza da bude kuku sta bi..
Tu nema gospode.
kad vam je NS BiH poklonio korona titulu, niste se zalili?
Je li to onaj isti savez sto Vam je poklonio Titulu u famoznoj koroni
Europa je pokazatelj gdje je tko. Krenete dobro pa ostanete bez goriva.
Hahahahha e cuj capajevo prvak.
e cuj oni se vec proglasili sampionima hahahahah..
MI SA SJEVERNE STRANEEE .......... IMMM MAMMMEEEE !!!!
Cuj a oni se vec vidjeli šampionima...ccccc
Daleko što lošiji od Zrinjskog i Borca
Ovo nema ni u Sjevernoj Koreji.....Dodik i Čović kontrolišu sve
Navijam za Sarajevo i sve stoji ali svi znamo kakva je liga. Mislim da nam nije niko kriv nego mi sami iskreno. Oliveira izadje sam na golmana i promasi. Damo 3. gol iz slobodnog sa strane sretno 1000%, Siroki nam daje 2. gol presmijesno (nasi igraci ko cunjevi gledaju, jos zaklonili golmana da ne vidi) a 3. gol nam daju covjek nam sam skace u petercu okolo nikoga (guliashvili potrco pa stao veli ko ga jebe).
Odluka je vec donesena ili zrinjski ili borac
Kad se kradu manje ekipe a Sarajevu stima onda se suti i ne objavljuje nista onda je sve dobro, izmisljen penal protiv slobode,crveni protiv goska,crveni koji je celik trebao dobiti zbog udaranja protivničkog igrača i bezbroj smijesnih odluka u njihovu korist,tada se sutilo jer nama valja cim se nesto desi tebi odma se dize hajka i neka pobuna
Korona titula malo se informisi D E B I L U
Nemoza Bosne I Herzegovina napredovat dok postoji entiteti i 3 presjednika . Amerika 1000 puta veca i ima mnogo više razni naroda a jedna presjednik što vecina odlucuje
Baš je dobar primjer... 50 država...
Vi ste prvaci svake godine do oktobra,poslije pocinju price kako vas sudije zakidaju. Jel protiv Zelje i Posusja sudija kriv?,da ne pričamo sta ce vam Zrinski tek uraditi .
Kod stolara da mi na strugu odradi bejzbolku od suhe hrastovine. Drugog rjesenja nema. 100 100lara 100 bejzbolki i nece biti beJzbolno!