Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boga mi ovaj Terzic je vec pravi trener.Covjek skromno radio,dosao do trenera i vidi se da ce biti ime u buducnosti.Svaka cast!!!
Ma sto bi rekao ispodprosjecni Bosnjo, ta ce Bundesliga, najgora liga 🤣🤣🤣
Sacekaj uzvrate pa ces vidjeti sto tako govore,na kraju u Europi ostane Bajern samo koji je svakako dimenzija vise za bundesligu!
J.bi male Engleze....
Celzi ni na prazan ne zna zabiti
Odlazi Potteru..
Kako ovi bundesligaši imaju tranziciju po primanju lopte, to je nestvarno. Po 7 ih odmah ide naprijed. Sinoć Bayern večeras Dortmund. Terzić je od Kloopa zaista dosta naučio. Kako pišaju ove milijardere i PSG i ove glupe nedokazane Engleze. Čuj vrijedi 120 miliona, Adeyemi ga prodje ko da ga Bog nije dao. Bravo Dortmund, pravi moderni, okomiti napadački fudbal.
Celzijevac sam al onaj Raul Meireles je za Enza Xavi, a Salomon Kalou za Mudryka Lionel Messi..U kakva drva se dalo skoro pola milijarde. Vratite Abramovica !!! 😕
Plastika se otopila, kao i PSG.
Smrdo, pogledaj utakmicu nekad, jer da si ovu gledao vidio bi koliko je Chelsea bio bez srece veceras.
Oborili su me za 150km
PRIKAŽI ODGOVORE (1)