Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je bio Ronaldinjo, nikad više cirkus igrača, dobro su i prošli.
Otkako je var uveden fudbal je postao fuj, hem zbog taktike hem sto se nikad vise nije stimalo. Pa Urugvaj je sinoc minimalno 2 crvena morao dobiti.
Najgora generacija brazila
na kakve antitalente spade najveća nogometna nacija.....ovi današnji bi u nekadašnje vrijeme eventualno bili birani za golmane
Zamisli Bellingham dobije Zlatnu loptu, a Halland ne za onu sezonu koju je imao u City-u. Ili Lewandowski onda u koroni. Kakvo obezvrijeđivanje te nagrade.
Brazil odavno nema dobru repku, sta im se desava, a od 1994. do 2002. sve sami velemajstori
Belingham ima dobre šanse za igranje finala? Vase kladionicarsko, sibicarsko, omalovazavanje ekipa? Mislite da je Holandija slaba? Dobro. Da vidimo. Mnogo vi novinari u danasnje doba dajete sebi za pravo. Te pljujete legendarne igrace, te pljujete legendarne ekipe, te pljujete legendarne trenere. Novinari su nekad bili strogo neutralni. A onda neki kompleksas od komentatora koji ima 55-60 godina prica za nekog igraca kako je star i kako bi trebao da se povuce. Smijesno!!!!
Neda mi Klix da napišem činjenice o Viniciusu. Ali dobro, svi ih znate. Nego eno prenose novinari iz Brazila da još uvijek plače.
Haha bravo, glavni gnjavator, rijetko antipatičan lik :)
Ja nebi ove godine nikome dao Zlatnu loptu,niko je nije zasluzio.
dajte je Mesiju
"Pucanjem" penala? Kolokvijalni izrazi se baš i ne bi trebali koristiti u ozbiljnom novinarstvu bez apostrofa, ako vam je to ambicija.
Zar ti copy-paste clanaka na ovom portalu nazivas ozbiljnim novinarstvom?
po vasem tekatu Urugvaj protiv Urugvaja u polufinalu ?