Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ovo je ok ali je problem sto momak ne zeli nositi bavaria logo na svome dresu, odmah je problem😡
Otislo je sve u helac. Sad ce suze rone za derpasima
Svaka cast za komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je podrska covjeku ili zeni koja radi 2 posla ili se bori da nadje posao da djetetu i sebi obezbijedi fin zivot? Gdje je podrska humanitarcima i onima koji se brinu o hendikepiranima...igraj ti fudbal ali koga briga da li si sa jenifer lopez ili sa nekim muskarcem? Kako debilan svijet!
jel ovo znaci da on voli da usisava muske genitalije u svoj oralni otvor?
Demokracija, mozes biti musko, zensko, homo ili niste od toga, kao nesto izmedju, kao ja sam ono za sta se osjecam, sve gubi smisao malo pomalo.... Pametni Slavoj Zizek je rekao : "Boga nema ali ako ga ima on djavo".
Ubijte ga odma. Il pustite neka se prirodnim putem prestane razmnozavati.
Znaci prima ga u 9 banki;)
Mrs, bolesnici majku vam bolesnu..
Kako li ce sad oni sto ih on cuva 🤣
Kao da to ima ikakve veze sa fudbalom, koga briga.
Dolazi vrijeme kad nešto što je smatrano nenormalnim postaje normalnim a nešto je je smatrano normalnim postaje se smatrati primitivnim i nenormalnim. Uskoro će zdrava porodica koja je i koja se još uvijek smatra normalnom između muškarca i žene postati nenormalno i primitivno.... Uskoro će i čovjek životinja postati....
Ja, i ?
I postat ćemo gori od životinje....granice, zakoni, pravila postoje da bi nas zaustavili da postanemo divljaci..... Isto tako ako iskrivimo pravilno shvatanje morala, postat ćemo gori od životinje, što se vremenom, kako vrijeme prolazi, i dokazuje...... A ti nastavi govoriti Ja i......
Iskreno vjerujem u Boga i znam da je ovo loše,ali i oni su Božiji robovi...Ne valja ih vrijedžati
Treba im ukazati pravi put, ne treba ih odbaciti..... Čovjek kao biće traži smiraj, ako ne nađe u Bogu onda ga pronalazi u drugim stvarima.... Alkoholu, provodima, muzici, kršenju zakona, drogi, homoseksualizmu, itd itd...... Ali ako pretjera onda, teško ga ili teško ih vratiti na moralnu stazu...... Ali život je cjelokupna borba...... I jedina prilika koju imamo....
Pedercina... pljuc
uzeli su previse maha ovi sto imaju moc u vidu medija ubise sa svih strana propagandom o vakcinama i pederima kao sve je to normalno al se vidi neki pritisak u ovome svemu.neko zatisje pred nesto veliko od strane one gore sile,imam osjecaj al eto vidjet cemo.
Pitam se šta bi rekao Zlatan da jw odrastao u ovim krajevima.
Ma koga briga, budi šta hoćeš. Sve fol neka prava traže, pa ponašaj se onda normalno, a ne da dan započinješ sa - dobar dan, znate, ja sam gej. Who cares, dude.