Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka pati koga smeta , Zrinja je prvak BiH
Nek slave imaju razlog, vece su ove sise i jajare sto gube od njih pa se zale
Ima ona pjesma od TBF a ……..nema nam pomoci……nema nam pomoci ….
Čestitke građanima cijele Herceg Bosne.
Najbolja je ona "livada je uvijek livada"
...pa da kaze gospodskim manirom vama sto ste nosali petlare sa vinom, na granici svijetova begova i kmetova...
Vidi sto slave duplu krunu BOSNE I HERCEGOVINE....🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Pa to je veci ponos nego titula u hr
Ne interesuje me klub koji ne priznaje BiH, navijaci koji ne vole drzavu gdje su rodjeni, uzeli su tudji stadion. Zelim im da sto prije ispadnu iz evrope. Ne priznaju oni, ne priznajem ni ja njih. Kraj.
Volit državu koja im bira Komšića ahahahahahaha.
Goouser jel treba krivousti komadant konc. logora da bude, jel
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..... ovi navijači ne priznaju državu BiH !!!! zašto pišete o njima ????????????
Trenutno su najbolji klub u ovoj drzavi,odskacu od svih puno,jedino ko bi im mogao parirati je Sarajevo,pod uslovom da obave dobar transfer rok ,a ne da dovode istrosene igrace od 35 godina i 2 lige HNL i slicno
Slavlje uzp neofashista.
Slušaj me sada dobro šta ću ti reć..ovo ti iz srca i iz duše govorim..volim te najviše na svijetu..dao bi svoj život za tebe.. Dilane pjan si..opet si pjan.. Nisam Brenda..to su mi crvene oči od sinoć od žurke.. Lažeš Dilane opet.. Brenda gdje si krenula ? Brenda vrati se molim te.. Dilane kad ostaviš alkohol onda mi se javi..znaš moj telefon.. Crkla dabogda..
zasto clanci o klubu koji ne priznaje drzavu?