Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu brate, kako dobar posao. Svaka čast , dokaz da je zarada jedino moguća na vlastitim igračima iz akademije. On je 10 ti igrač u zadnje 3 godine koji se prodao i za kojeg je klub uzeo pare. ( Kovačević, Mujakić, Pidro, Šabanović, Varešanović, Đokanović, Šahinović, Dizdarević, Kurdić).
Sarajevo bas uzima dobru lovu na transferima, dovedite sad 2-3 pojacanja pa da se uzme titula.
Ovdje Guardiola sa Manchester Cityjem i Ancelotti sa Realom ne bi mogli vidjeti titule dok Vico vedri i oblaci sa svojim sudijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fina cifra za nasu ligu, sretno i da zavrsis ako nista u Galati, Feneru, ili Besiktasu...
Top 5 izlaznih transfera iz Premijer lige - FK Sarajevo svih 5.
Mi moramo uvoziti vise igraca iz siromasnih zemalja jer je nj cijena niza, kvaliteta odlicna i to mozemo priustiti. Limit na 3 stranca i tretiranje igraca iz EU i bivse juge kao domace ne pomaze jer za novac koji mi imamo na Evro triztu mozemo samo dovoditi smece. Znaci uslov za poboljsanje lige je vise stranaca prevashodno iz juzne amerike i afrike.
Pokopao je karijeru ako je imao ikakve buducnosti to je to...ko je otisao u tursku fajront mu je tamo.koliko je nasih otislo tamo niko nike mapredovao ka jacim ligama, u rusiju isto...
Sarajevo radi odličan posao, a naš Ljože živi od dječijih članarina!!! Omladinski pogon umjesto da podignu na najviši nivo, srozali ga do poda!!! Sve fol nećemo prodati svetinju, pomoćni teren itd. Pa ko ce kupiti i uloziti ista ako nema vlasnistvo!? Mogli ste do sada za taj pomocni na kojem se ponekad trenira kupiti parcelu za 4-5 terena i smjestiti akademiju...
dobro je to. Smao jako bordo dive
hebo.pitarluk
Ovo je najveci izlazni transfer u historiji lige, a ovako šturi naslov ?! .. kao da je malo kospicarskoj redakciji krivo :)
Mozda i Al Jaber ode za ove pare
Nije bordo klub napunio kasu nego Mirvić on vedri i oblači
UZELI SU 1,5 MILION OCEKUJEMO DA KUPE SAD NEKO BAS JAKO POJACANJE FALI NAM IGRACA KVALITETNIH
Zasto objavljujete klub koji je nastao od bivsih igraca Zelje
1.5 milion u svijetu fudbala je nista. Ako je momak vec talenat, mogao je Sarajevu biti od koristi ove sezone, a otici za veci novac sledece ljeto.
Ja mislim da ce ipak rekord biti mali Čelik iz odbrane nevjorovatan za svoje godine i fizicki i psihicki
Vicine bordo k...e sa Lavora
Koga zanimaju jazavicari,sad ce svrsavati na ovu "vijest" cijeli dan,nece moci veceras spavati,obrisite ovo i ne brukajte se
Sad ce vama Ljaljic i Pjanic sta vas briga. Ima da razvalite ligu kada vam dodju. Samo jos da dogovorite neke sitnice oko odstete