Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već obrnuli 16 miliona eura
Normalno! Čovjek je mašina za pravljenje novca, a ovce stoje u redu za šišanje. Svi sanjaju da će jednog dana biti Messi. Ajde dijete goni tu loptu možda i ti sutra budeš. Ali ovo "možda" je ključna riječ u rečenici. Sve sami projekti, a FIFA/UEFA broji lovu u trilijardama. Kakav marketing. Bolje biti fudbaler nego hirurg. Za fudbalera samo trebaš znati šutati loptu. Za doktora ti treba 50 godina škole i opet plata 2500 KM.
@Spunk A hirurug sa losim koljenom nastavlja biti hirurg, a fudbaler je zavrsio karijeru. A svaki ozlijedjeni sportas nije stigao zaraditi milione. Ima i ta prica..
Ma ovaj transfer je dogovoren prije min 6 mjeseci. Eto dogovori sa Barsom sve uslove i na pet min prije nego ce stavit potpis La Liga ne dozvoli produzenje ugovora. Mos mislit. Jer da je fakat tako bilo Barsa bi se sa La Ligom ganjala godinama a ovo se sve zavrsilo za dva dana. Al ebi ga morala se neka prica navijacima slozit.
sad ce mu doc da nije platio porez u spaniji
Biznis , svaka čast a ti Muki rintaj jutros od 6
Koji debilizam.
Messi i Ramos haha
Igrač i proizvidjač uzmaju skoro pa ništa. Exluzivno pavo na sve reklame ima klub koji mu je uplatio x€. Igro-neigro, reklamirao se ne reklamirao, on je uzeo te pare. E sad je na klubu da te pare povrati, kao kroz reklame npr., i fa pokuša da zaradi. Da igrač može da odlučuje, on bi reklamirao Adidas, Pumu, Nike, La coste… u isto vrijeme!
Messiju nije dobro,neka mu mučnina.Kaže doktor vjerovatno je od tolikih para.
150.000 x 89€ = 13.350.000€
Prodano 350 hiljada Bekrićevih dresova kakav Mesii hahaha
Evo i ja sam kupio jedan, ali u ku... 😂
za sedam minuta na dresu ljudi obrnu para koliki je pretpostavljam budžet svih naših premijerligaša, razlika kad se neko bavi profesionalno sportom a neko onako, stranačko amaterski
Pa kud bas na utorak da potpise? E moj Lassie :'(
Nema boljeg dresa od onoga kad sam ja iskruzivao broj a moja ga baka prišila iglom i koncom na staru majicu.... E to su bila vremena kada svjetski moćnici nisu zarađivali na sirotinji
A sanjao si da imas prave markirane kopacke, dres, loptu sa zadnjeg prvenstva.... Mojne satre, da si imao lovu i ti bi kao i ovi odrijesio za dres
tačka na velikom štampanom slovu "i". jel otišo u galatasaraj il psg?
eto ga vec 15-20 miliona leglo, isplatice on sam sebe samo dresovima i sponzorima koje ce privuci
Pa Messi je brend. Oni će od njega zaraditi 3x njegove godišnje plate...