Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Mostaru jedan konobar priznao da je Bošnjak
Kakav je ovo crni vakat došo em sudije em nogometaši derpaši a Deen prima crnu belegiju u pakash
To kada su nogometaši i sudije otvoreno derpaši nazvao bih nagovještajem liberalnijih vremena u muškim timskim sportovima, a to kada Deen prima crnu belegiju u pakaš nazvao bih utorkom.
Znaci dvocjevka!?!? Primac i davac 🥺🤦🏼‍♂️
De mu se nazigu hahaha
crnasipka783, od njih nikad ne znaš šta te može snaći 😄
priznao da je mentalno obolio
Zasto bi sad koga ovo zanimalo? Kako se daje previse paznje ovoj temi, bespotrebno. Kao on je sad priznao da voli jaja i sad treba jel da mu pomognemo da prodje kroz tezak period? Daj ba bjezi.
Šta je sad to?
E sad fali još trener- menadžer i da ih sastavi 11 onih tamo - protiv 11 ovih tamo- straight. Ko će koga na zigu više...
Odmah ga učlaniti u NS-u - prirodno okruženje.
Nebitan nogometaš
Malo mu jedno, pa oboje 👉👆👉👆
U moru informacija prasira se ovo...
Kakav je ovo crni vakat došo em sudije em nogometaši derpaši a Deen prima crnu belegiju u pakash
Ako u fudbalu pocnu pederluke i duo, treo, bio ne bio onda ga hebi i fudbal i sve
Kastrirati.
Ebiga, nešto što je normalno bilo i prije 2000 godina i danas, heteroseksualac, homo, bi, pan, genetski dokazano da je nešto sa čime se rodiš i to nema nikakve veze sa nekim natpisima od prije 1500 godina koji isto pišu da su zvijezde stvorene da ukrase nebo i gađaju dzine. Homoseksualnost je prisutna i kod lavova, pingvina, koza, majmuna, papagaja...
"Bog" koji je kao htio da je napravi kao 'nenormalnom' ostavio milion dokaza da je normalna i da se ne moze "liječiti" :) ebiga ne mozes ti birati sta te privlaci, rodis se sa tim i to je to.. sve dok postoji 'consent' sa obje strane i dok nikome ne čini zlo, nek radi ko šta hoće i šta mu se sviđa... a nama sa strane se moze svidjati, ili ne, potpuno je nebitno.
Sad da docekamo da se neki javi da je trandža i tjt
idemo ruke gore svi...uspio sam u zivotu zavide mi sviiiii