Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa najmanje se razočarao jer je znao da su mafijaški klub od pamtivijeka 😂😂😂😂😂
Pa naravno, to je klub gdje svaki clan ima pravo glasa i odlucuje za razliku od zaostavstine fasistickog rezima sa autokratskim upravljanjem.
a mozda i zato sto ie barca uefin tim,, tim ko je najvise guran od strane uefe u lp
Ako je Barcelona UEFA-in klub šta je onda Real... Da nije sudija Real ne bi osvojio barem pola titula lige prvaka. Ne mislim tu samo na ove zadnje nego i one od prije. 1998 godine u finalu je Mijatović zabio gol iz ofsajda. Pa one jedne godine Karanka rukom odbrani gol. Pa smiješni penali za Real 50-ih protiv Frankfurta i Fiorentine u finalima. Jeste bilo davno ali sve ima na youtubu i sada. Nikad niko nije guran od sudaca i UEFA-e kao što su gurali Real.
Mes que un club
Ne znam jel' samo ja tako mislim ali meni ovaj Čeferin liči na starijeg brata Jure Šebalja (iz Automarket.hr) 😂😂😂
jooooooj, jesi osjetio, 'oćeš ponovo da osjetiš
sami su i krivi jer su oni digli transfere i plate igracima kao da su naucnic
Evo ga opet neko ko poredi plate fudbalere i naucnika . Nit su svi fudbaleri bogatasi nit su svi naucnici siromasni. Sve zavisi od unikatnog kvaliteta koji posjedujes. U ostalom prosjecan naucnik zaradi vise u svom zivotu nego prosjecni fubaler. I uz to ima zastitu od otkaza, osiguranu penziju itd itd.
Svi su propali s parama, zato su je i osnovali.
Koliko smo mi zaostali ljudi, ljubomorni su pojedinci jer klubovi zaradjuju, nek ljudi uzmaju pare ko god moze nek se bogati, lahko je pisat po klixu lopovi, pa budi i ti lopov ako mislis da je lahko, svi nesta zale sirotinju i sl, a zanima me kolko vas je istih nahranilo nekog.
hahahahaha