Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva smijurija govore neka superliga a igraju im Arsenal i Tottenham timovi koji nmg meda u engleskoj kamoli u evropi
Napu$ite se vi Arsenalu qoortza, Arsenal iako je los zadnjih par godina sigurno je veci od Tottenhama, Man Citija i pisljivog Chelseaja koji prije 2005. godine i ruskog oglijarha nije postojao
Prvi ces ti gledati super ligu,ovi sto najvise kukaju protiv super lige ce prvi biti pred malim ekranima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisi ti jarane sa malinarima petljo ehehhehe
Agneli kao da je pripadnik Balkan Info nacije, šta kaže Politika, pošto su genocidni poznati i veliki graditelji, da nije dodikistanac osnovao Superligu?
Svi lafo napadaju Juve, pa nije on jedini izašao izašli su svi koji valjaju nešto u fudbalu. Šta kukate eto vam vaše takmičenje i igrajte se neka PSG I Bajern igraju ovu kikiriki ligu sada sami
Eto nek si ti dobrica. Dosta jebi vas i vase politike
Dosta i Fifa i Uefa prevara
Pa ne mogu vlasnici velikih projekata i korporacija biti moralni karakteri. Samo suprotni ljudi mogu biti lideri necega, jer gledaju visi cilj.
Svi te vi bagra
Naravno ljigavci ukrali pola titula i onda liga prvaka koga god izvuku dobiju po llabrnji fuj smecari
a sto bi trebali igrati polufinale i dobiti novac od uefa treba ih odma izbaciti i tuzbom vratiti novac uefa jer su ove klubove najvise finansirali na kraju uefa je najvise ulozila u ove klubove i napravila ih bogatim
ideja za Superligu nije loša ali se može do top 16 klubova doci kvalifikacijama sa svim clanicama UEFAe
Jansa je jos gori
Naravno da nece biti izbaceni, kad trebaju donjet brdo love i Ceferinu i UEFA-i
Kakav je ovo lažni naslov uhljupi
Sve će to da se vrati korijenima fudbala i krpenjači.Kakvi crni milijarderi kada svi ti klubovi iz tzv.SUPER lige grcaju u dugovima..
Ako Bog da...ta Jadna liga nece nikada ni zaživjeti...FUJJJ
Ja da sam ovaj neki miljijarder jarane ja bi tebi odma uveo i drugu i trecu super ligu pa igraj s ovim nasim teletabisima.