Sadržaji za sve
25

Čeka nas sjajan vikend u Zmajevom gnijezdu Sarajevo: Spektakl za Euro kreće već od 14 sati

D. P.
Foto: Zmajevo gnijezdo Sarajevo
Četvrtfinale Evropskog nogometnog prvenstva donosi spektakularne okršaje, a najveća navijačka zona u Sarajevu Zmajevo gnijezdo otvara se već u petak od 14 sati.

Danas se, nakon tri dana pauze, Euro nastavlja prvim utakmicama četvrtfinala. Obje su utakmice spektakli dostojni naslova "finale prije finala". Najveća navijačka zona u Sarajevu Zmajevo gnijezdo bit će spremna za ljubitelje nogometa već od 14 sati.

Svi posjetioci će se moći zabaviti uz zanimljive sadržaje te okušati svoju sreću u nagradnim igrama koje pripremaju sponzori projekta, dok čekaju start prvog meča u 18 sati između reprezentacija Njemačke i Španije i u 21 sat kada u Hamburgu igraju Portugal i Francuska.

Osim dinamičnog i vizualno atraktivnog doživljaja gledanja smotre najboljih evropskih selekcija, "Zmajevo gnijezdo Sarajevo" nudi sadržaje koji su namijenjeni svim generacijama, te tako organizatori ističu činjenicu da su proteklih dana u fan zoni, smještenoj na Trgu kulture Jurislav Korenić, ispred Pozorišta mladih Sarajevo, posebno uživale porodice sa djecom jer je prostor odličan za bezbrižnu i sigurnu igru najmlađih.

Svi ljubitelji nogometa moći će pratiti utakmice na LED ekranu dimenzija 6x4m unutar šatora, uz odličnu ugostiteljsku ponudu te će kao i do sada biti upriličeni i posebni popusti tokom atraktivnog Happy hour događaja "Be a guest in the Dragon's Nest".

Sve detaljne informacije mogu se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici Zmajevo gnijezdo Sarajevo.