Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve za tiktok, sad ide status hvala svima na podrsici, izvinjavam se sto ne mogu svima odgovoriti na poruke.Dobro sam hvala Bogu, idemo dalje jako!!! I onda dole levati lajkaju, komentarisu, svrsavaju...
Jel ovo onaj iz Zadruge?
Zenicu volim,al to je odavno mrtav grad na kulturnom i sportskom nivou.
Dino ko da je naograiso...neki dan udes sad teska povreda
Zar ovaj nije u Eliti😆
Dino Dizdareviću (u ovom slučaju si samo metafora za sve te niželigaške igrače),idi završi fakultet ili nađi posao spram svoje stručne spreme (zaista ne omalovažavam stepen stručnosti),i radi nešto normalno u životu,danas,sutra i za 20 godina.Koja je poenta biti ispodprosječni igrač u nekoj nižoj ligi bez perspektive?Spasi se dok nije kasno.
Sta je ovo niko ne objavljuje bombardovanje gaze, jel vam to ne daju jevreji 🤣
Eto Toška iza ćoška 😁😁