Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudije i govana
Arsenal odigrao najbolju utakmicu u zadnjih desetak godina, i popiša ih sudija samo tako. Tri dječaka od 20 godina Saka, Martinelli i Smith Rowe će čuda da čine kada malo sazriju.
Popisao ih je i protiv Barce 2011.
sporni penal jediino ako si glup i slijep
Ovi zaludjeni simpatizeri ne bi vidjeli penal ni da ga je u medjunozje pogodio. Ko ima zdrave oci vidi da je prvo udario igraca u nogu pa onda loptu. Odluka opravdana.
Uvijek mi je bilo nepojmljivo kako se Pakas Pep moze radovati ovako dobijenim utakmicama. Zajedno sa onom sramotnom utakmicom protiv Chelseaja kada ih je Ovrebo bukvalno unio u finale Lige sampiona, pa evo i danas protiv Arsenala. Neka Engleski fudbalski savez odmah da Pepu titulu, arapska lova je vec odavno legla na racun odgovornih. A pri tome i ne navijam za Arsenal.
Sve to seici placaju.
Sudjenje je smijurija
I onda ga ufatila huja koju je on prkuzrokovao i raspistoljio se kartonima. Jednostavno nije promio i priznao svoju grešku i zaključio da je ispravno postupio
Aj što on nije vidio problem je što su žmirila još 4-tvorica sudija
Dobiva City i utakmice koje ne bi trebao dobiti.
...skandalozno navlacenje za City...cist penal za Arsenal nije svirao u 10 minuti,mnogo ocigledniji od ovog za City...u najboljoj ligi svijeta sude najgore i najkorumpiranije sudije svijeta...strasno.
Arsenal se vraća na stare staze kakva ekipa a svi smo ih otpisali 😂
ovaj attwell ne bi mogao u premijer ligi bih suditi. zesci parmak
Svirati ce sudija jos koji penal ako zatreba.
Ništa novo sa engleskim sudijama..
Jest na etihadu, hljebe dragi znatel ista?!
pa ja nece norviču navlačiti