Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra ce kukati da ne mogu ovo finansijskoi izdrzati i da im treba super liga.
Ovako nit Roman nije radio 🤣😂
Nije frajer uopste vrijedan tih para...
Zato će Liga prvaka postat besmisleno takmičenje! Kako timovi iz drugih evropskih liga da budu finansijski konkurentni englezima? Italijani ludi nešto istražuju, gledaj šta ovi rade! Ima li kakve kontrole? Naravno da nema..
Bravo Celzi, rasti moj gigantu
kad su sami krivi, Barca i Real godinama drze monopol na tv pravima, najvise uzimajucplus pokupivase najbolje igrace iz lige, isto i Bayern, PSG i Juve nekoliko godina unazad. Ugusili konkur3nziju i normalno niko ne zeli pllatit toliko da ih gleda. Englezi imaju jer imaju jaka tv prava, gdje i zadnja ekipa ma tabeli dobije znatan iznos i onda mogu