Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah pa nije vece neznalice bilo na klupi Chelsea. za ovog tokmaka je i onaj Avram Grant strucnjak. Di Matteo je izmislio fudbal za ovog kvazi trenera.
Grant ima najveci postotak pobjeda u hostoriji Celzija, 68%, a kod ovog 27%
Ode Harry Potter, jest ih udesio.
Kazu da ce sledeci vec da bude otpusten posle dvomeca sa realom :D
Dobar Chelsea, fale samo sredina i krajevi. Dok god im Amerikanac kroji sudbinu, ne mogu im pomoć Guardiola, Cruyff, Michels, Klopp i Mourinho zajedno. U jednu ruku mi je i drago što se raspadaju jer su njihovi britanski navijači toliko odvratni i bili su tako puni sebe da ove sezone osvajaju sve, a realnost je suprotna.
Ovaj covjek apsolutno nije kriv za ovaj krah, nego vlasnik Chelsea koji kupuje igrace bez plana ikakvog. Nadmudruje se s drugim klubovima jer zna da moze dat najvise, Potter sigurno nije htio Mudryka koji ne vrijedi ni 30miliona, a ne 100. S onakvim vlasnikom, trener se nista ne pita. Covjek je svaki put izveo jak sastav, ali balerine kojima das platu kakvu Ronalndo nije imao ni u Realu, sve na izvolite i kontas sve brige, titule si rijesio. Dzaba vam novci, moji sinovci.
Ovi se bas pogubili nakon odlaska Abramovica
Fedja Dudic je slobodan
Daj nam Zidana 🫡💙🤍💙
engleska verzija Fedje Dudica
Koja komedija od kluba, Chelsea i Tottenham, svakih par mjeseci mijenjaju trenera, ljudi otjerali Tuchela heej onakvog trenera.. Svakom treneru treba vremena da to sve posloži, ne može se za par mjeseci ostvariti uspjeh
Nego kad ? Treba da ispadnes u trecu ligu pa da onda polahko bez pritiska jel ?
Jest im dugo i trajao.