Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liverpool uzasan,sa igracem vise nista nisu mogli Celziju i to jos bez kantea, steta za crveni razbio bi ih celzi
Haj ti gledaj hrkljuš!😎
Kako sudija zajeba utakmicu, pa nevjerovatno. Prvo poluvrijeme se komeša da li žuti da pokaže za nabijanja lopte i psovanje u facu, onda u 48. minuti crveni ko iz zajebancije klepi čovjeku koga slučajno lopta u ruku pogodi. Chelsea ove sezone uzima titulu, Liverpool katastrofa.
hahaha objesi se legendo, lik pravo rukom na loptu ide i brani, to je crveni uvijek bio svidjalo se tebi ili ne. uglavno celzi je izgledao kao da ima 4 igraca manje
@Trump2020...smiri se decko,prosla su vremena kada se moglo rukama braniti lopte koje idu u gol...ima VAR...
Novinar napušen pisao članak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ima li iko pismen na Klixu da malo ove polupismene novinarčiće nauči gramatici i logici?
Chelsea prije crvenog kartona igrao savrseno, u defanzivi vrlo dobri, kontre i polukontre odlicne da nije kartona skupo bi kostale crvene, a i ovako nije lose, bod u gostima s igracem manje - Elham.
plasticni celzi
Crveni cist ko suza
Sreca pa je novinar gledao tekmu bez pogodaka.
Derbi susret 3. kola engleskog Premiershipa između Liverpoola i Chelseaja završen je bez pogodaka, a konačan rezultat susreta na Anfieldu bio je 1:1
trebo je jos jedan crveni zbog prigovora jer malo je samo zuti dat mozda bi onda i pobjedilk
12 vs 10 i opet nisu u stanju dat gola BOZE SACUVAJ
TAYLORE NAPUSI SE KARINE, CELZI POKAZO KAKO SE IGRA SA IGRACEM MANJE
...tako su igrali i kada nisu imali igraca manje...pogledaj statistiku iz prvog poluvremena.
Eto kako Bog vraca zbog nepravedno dosudenog crvenog. Inace da nije crvenog bilo, plavci bi ih pojeli ko pecenje
...razvaljivao ih je Liverpool i kad nije imao igraca vise,da im nije iskljucen igrac bilo bi 4:1 za Liverpool jer bi se ovi otvorili i bili bi nabuseni,ovako citavo poluvrijeme su proveli u svom sesnaestercu i vile ih pronosale da ga ne prime...branili su se ko Staljingrad...sramota od ekipe koja bi da se bori za titulu,nemajo oni sanse.
Jesi ti gledo utakmicu drug?
Klocu yebbem ti te oci tvoje sta li su one gledale
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko je onaj Salah loš igrač to nijee normalno...
ovaj sto je pisao članak navija za Chelsea sto posto..
smijesan Taylor, covjek pogledo scrinsot i odmah crveni, sta je trebo, odsjeci sebi ruku mozda? a ne mogu vjerovat da je Jorginho proglasen najboljim igracem Evrope haha pa covjek je smijurija od igraca cim ga ozbiljnija ekipa pritisne i nije samo na ovoj utakmici haha