Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je sirotinje koja prati oni će i mlatiti masnu lovu
Barci gledaju svaki cent, a nisu ni petinu ovoga potrošili unazad par godina, mašili su istina sa pojačanjima, ali svi maše s pojačanjima. Real dao bogatstvo za Hazarda i Jovića, nisu zajedno 3 gola dali. Da ne nabrajam dalje. Očito imaju Barcu na piku, jer su preglasni sa željom odcjepljena Katalonije...
BiH bruto nacionalni produkt manji od Chelsea.
Mlad je mozda i perspektivan ali iskreno ne vrijedi ni pola tih para.Zazalice vrlo brzo za tim novcem jer ima i boljih igraca za manje sume.
Chelsea je najodvratniji klub na svijetu. Ovako se razbacuju parama na mlade igrače a starijima od 30 ma kako dobri bili nude jednogodišnje ugovore. Trebalo bi ih izbaciti iz EPL zbog diskriminacije po osnovu godina igrača.
Novinaru brčeš funte i eure.
Vidiš ovo i onda vidiš moj Liverpool kako je i cent teško izdvojit za nekog veznjaka...
otkud pare ovolike celziju mene to zanima
Roman kad je napustio klub, nije imao potraživanja od Chelsea. Po sadašnjim pravilima, Chelsea daje igračima do 2030.godine ugovore, jer su mahom igrači do 23 godine. I po pravilima koja su na snazi, uklapaju sve u FFP, jer novac se raspoređuje na period koliko traje ugovor.