Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
86 godina,dobro je dobacio,ali i da ima 200 godina čovjeku je žao,iako je bio često bio kontraverzan,žao mi je imao je svojih dobrih provala....
Ćiro, glavu gore!!! Čuj tu glupost - ti depresivan??? Pa šta Milo Đukanović i Bakir Trezoraš da kažu?
Zao umrijeti, pogotovo kad imas toliko love ko on, sve bi to dao da je 20-30 godina mladji
Ja sam bolji trener nego Murinjo... Jer da je Murinjo startovao u Turbetu kao ja nebi stigao do Travnika...
Nedaj se junače.
Ćiro pederuuuu
Tuzna vijest. Trener svih trenera
Pa i jesi jedva ceko ta ti predje bolest sa franje t. jedan u..o manje.
Izzzzzjjjjjbbbbboooo tiii seeeee ujkkkkoooo rodbine
Fuj Mujo i jesi sa onog svijeta. Kad bolje razmislim ti nisi ni od kud. Velikom čovjeku i gospodinu, našem Ćiri, mogu poručiti dobri čovječe glavu gore i pobjedi ovu bolest. Svi smo uz tebe.
DOBICES I OVU UTAKMICU LJUDINO!!
Kako se vijest o bolesti prebaci na politički. Pošto je SDA sa Srbima totalno nanovo zaratila preostaje Bošnjacima samo još EU. Kao Džeko, koji se već ranije odlučio.
Drži se legendo.
Dobar si Ćiro. Sve najbolje ti želim
Boluje od raka. Tako pisu na SK
Nas najbolji trener ikad. Mozete pricati sta hocete, on je stvorio kostur reprezentacije Susicu. Nikad atmosfera nije bila bolja nego kad je on vodio repku. Nije imao respekta ni prema kome, uvijek je isao na pobjedu. Pa jbt on je uvjerio onog debila Supica da je najbolji golman, ovaj izasao i branio sve zivo protiv Belgije. Ne daj se legendo nasa.
Hajde vise 86 godina sta hoce, koliko ljudi jadnih je nastradalo u pedesetima i ranije
Ćiro cijepi se!
Bio si strateg samo takav, motivator, zajebant i dobar nogometas. Vodio si nasu i tvoju BiH u sportske pohode, imao si mudar odgovor na svako pitanje, znao si nas nasmijati do suza, bio si pedagog i nisi nikog ponizavao. Uzivali smo te gledati u reklamama i pored aut linije. Tvoju "Sine moj" necemo nikad zaboraviti. S tobom smo, drzimo ti fige da i to prebrodis, ali znaj smrt je serbe koga cemo svi popiti!
ciro je najvise uradio za bih fudbal,,,,hvala legendo 👍💪⚽✌