Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...samo slijediti primjer Garetha Balea...samo jos neka nadje neki hobi kao i on da mu ne bude dosadno od zaradjivanja silnih miliona ne radeci nista...treba iskoristiti maksimalnu ovakve budaletine kao sto su ovi u Barceloni.
Još da imaš za kafu, mozda i ne bi visio na klixu. Koji grmalji dijele nebo sa mnom.
Pjanke nigdje ne idi, uzimaj lovu nista ne radi
Zar se Mirke još mota po Kataloniji... Hoće li ta kosa, majku mu...
Nema ga ni na klupi. Malo i klupi neobično.
Cuj ne racuna vise.. Koeman nikad nije racunao na njeg.
To Miraleme samo se hvati hlada sve 4 u zrak a pare samo kapaju boli te briga
Ovi što savjetuju da sjedi i nađe hobi , uzimajući redovito plaću će mu poslije psovati majku kad zaigra za reprezentaciju zbog loših igara.
U reprezentaciji nije nikad ništa ni pokazao.
Krepani Telemach!
Ja bi za par miliona na glavi slijedio. Je.. Ih pjanke cijeli ugovor nađi neki hobi kao bejl i boli te briga.
Umjesto da ga prodaju oni i dalje placaju igraca kojeg glupi trener drzi na tribinama. Ostace samo ime od ove Barcelone.....tesko da ce oni osvojiti nesto u narednim godinama.
Neće ga niko, pa zar Barcelona nije i davala pare samo da ode. Ko će grbavu curu.
boli pjanketa ona stvar i sta mi kazemo i sta barselona kaze ....za te pare bi vala i vase pljuvanje sluso ne svaki dan vec do kraja zivota 😂sretno i svaka cast na ugovoru.
Pjanic i Dzeko nikave veze s repkom nemaju i manite se toga da su kao solidni ili cakdobri igraci ida repka bez njih nece moci kad ni s njima nismo uradili nista. Na prvenstvo na kojem smo se obrukalo nas odveli Hajrovic i Ibisevic mi fol uzdizemo igrace koji za sezonu pretrxe sto nirmalan igracpretrci u jednoj utakmici. Al dobro mi smo bijeda navikli zrtve glumiti i zadov9ljavat se samo s plasmanom. Sve je nama historijski uspjeh
Koeman je senilna budala
ma ovo je loše za reprezentaciju BiH što ovaj mali nije igro evo već godinu dana a zaboli me kara koliko on zarađuje ili da li je on izlevatio FCB ili nije...kontate?
cuj lose za reprezentaciju pa nisu mogli nidokle ni kad je igro
Pjanke ne igra u Barsi... zato je Fejsala Mulića krenulo u Koreji...
Kumane sta uradi od barselone sve ih covjek otjera
kolika kanta moras biti da ne mozes izboriti ostanak u ovakvoj barceloni