Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forza Inter!!!
kao navijač Celzija mogu reci da je Conte najbolji trener koji je Čelzi imao, u engleskoj ligi je u prvoj sezoni odmah uzeo titulu, bukvalno su tu ligu tada pregazili. Blago onom timu koga on trenira, ova me titula s Interom uopce ne cudi, zna covjek svoj posao.
On i Tuchel su ljudi za instant uspjeh, uprava je blentava ako i Tuchela otpusti. Navijač Chelsea ovdje
Conte cigane, ko da ti je srpkinja mati....
A šta reći, Juve će malo da pauzira sa titulama. Biće panična potraga za pojačanjima ,ali.....
i inter, i konte su u europskim razmjerima jedno . . . smeće koje ispada u grupnoj fazi, na zadnjem mjestu. oni uopće NEMAJU IGRU.
Ti kao da nisi gledao utakmice, shaktar u 180 minuta 34 suta 0 golova, obe 0:0, pa onda gladbach gol iz ofsidea, 2 metra. Nema vara u grupnoj fazi lp. I nepravda fudbalska protiv reala. Treba nekad i srece imati. Plus sto je inter tek proradio nakon januara...
🔵⚫️🔵⚫️🔵⚫️🔵⚫️🔵⚫️🔵⚫️🔵⚫️🔵⚫️
frajer je strašan trener, dokazao je to i prije sa ovakvom ekipom chelsea kad je osvojio ligu
Sve je to ok,drag mi je Inter ali realno nisu ni imali konkurencije u ligi neke, u ostalom iduce sezone grupna faza lige prvaka plafon...
Nafali ga ovaj kliksovac ko da mi je ćale.
Nikad gori Juventus osvojili su titulu, neka su prekinuli dominaciju Juventusa. Koliko je ulozeno u ekipu ... Nikad ne bi uzeli bez obzira na igrače da juventus nije bio u problemima čitavu godinu . Ne dizite trenera igrači su ti koji su donijeli titulu sa odličnom igrom Lukakua. Ako je trener zašto nije osvojio sa celzijem ligu prvaka gdije je imao više para na rapolaganju. Još bolje ako je trener neka uzme Speciju i neka udje u grupnu fazu lige prvaka.
Jel te boli? Puno?
lako je bilo osvajati juventusu pored nikad goreg intera i milana, glavni konkurent im bila atalanta.
Tako se i radi. Od ničega napraviti ništa.