Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postavi Džekson ultimatum - hoće obezbjeđeno zdravstveno, topli obrok i praznike slobodne. Conte se premišlja.m
@apsurdistan15 Nisu mi poznate te informacije, ali ako je tako, Džeko brate previše žištra.
Edin Dzeko, najveci fudbaler Balkana svih vremena. Sjaj sjaj nas dijamantu bosanski, sjaj jos godinama.
Nisi ti gledao Djajića, Osima, Skoblara, Sušića, Bajevića, Bukala i ostale. Oni nisu mogli u inostranstvo prije 28 godine, a i druga su to bila vremena što se tiče love u fudbalu!
@ernestalic zahebi me sa tom pricom, po svakoj statistici Dzeko je daleko ispred svih ostalih. To sto vi ne mozete priznati da je jedan Bosnjak najbolji, to je drugi par opanaka.
valja sad Spahi marisa't one Engleske redare po stadionu
Džeko može igrati u svakom klubu u Europi.
Vladimir Vicentijevic. Derac guzova Amre Silajdzic Dzeko 😂😂😂
Gotovo je ugovor je potpisan i naš Džeko je novi igrač Chelsija.Ugovor jedo 2020 i uzeće 6 miliona po sezoni..Aferim majstore i sretno u novoj sredini..I naravno da te povrede zaobiđu..
bolje na klupi u engleskoj nego sa talijanima u napadu...jos ako uzme dobar ugovor...u italiji igra pred praznim stadionima....a Engleskoj citav stadion pjeva ooooo Dzeeeeekooooo, Edin Dzekoooooo...ne gleda se talijanska liga nigdje...osim u Italiji
Napravio Dzeki dijete Vladimir Vicentijevic. Amra zna zasto 😂
Za 7 milona godišnje ja bih rado bio i rezerva rezerve. Osim toga u Romi i nema skim igrati.
Lukaku, Pedro, Morata, Viktor Moses, Batshuayi...a sad u Hazard igra kao napadac. Iskreno teško Džekson moze konkurisati uopste za sastav. Em vec je stariji em ovi nabrojani imaju ogromne ugovore. Ako Dzekson ode u Celzi samo ce sjebati karijeru prije vremena
Prijatelju moj , ti se razumis u fudbal ko celav u sampone ....
Pa sta sam pogresno napisao. Ajde ti me genijalac uputi. Da nisam nabrojao napadace ti nebi znao ni ko igra u napadu Celzija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iz odlicne pozicije u Romi na klupu u Chelsea... nije mi jasno sto sam sebi zeli potpisat kraj karijere
Vidis udaraju se minusi samo reda radi iako si iskreno rekao
Dzekson moze lahko pomest Moratu na klupi, ono sto je profulao protiv Arsenala, 3-4 cista gola fulao...
Conte se pravi da nista ne konta.
Dzeko bi bio fantasticna alterativa Chelsea-u, jak, stamenit, odlican u sesnaestercu , odlican prvi dodir i odgovara mu igra gdje Alonso i Azpilicuetta probijaju i salju duge lopte. Jedina mahana je brzina i defanzivni zadaci na kojem insistira Conte.