Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Zeljovac i uvijek kada je sport u pitanju dam svoj komentar kako za Zelju tako i za ostale ekipe bez da sam ikada vrijedjao suparnika i slicno. Zezancija ok. Po meni ekipa nije losa. Prvo poluvrijeme toplo- hladno ali drugo dobro. 17 kornera je bilo. 4-5 zicera je onaj Tomic skinuo. Mogao je i Siroki iz kontre da zabije. Po meni zasluzili smo izjednacenje ali nije bilo srece. Ima tu nesto i bice nesto. To svakako ne umanjuje cinjenicu da je Siroki pobijedio. Cestitam. Idemo dalje.
Slazem se plus prvo je kolo. Takodje to je i derby. Taj isti Siroki je znao otresti i npr Sarajevo i mnoge druge ekipe u gostima hladno. Isto tako i njih. Normalno da ima igre. 70% komentatora nije ni gledalo utakmicu. Da je Zeljo zasluzi gol jeste. Pobjedu ne ali bod realan. Tesko je ovdje komentarisati fudbal i bilo sta na ovom portalu. Normalni ljudi daju neko svoje vidjenje tekme a vecina se sprda a nije ni gledalo tekmu. Klix je to burazeru.
pojma ti nemaš
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tek počela liga a več nam trebaju tablete..... trebalo je ovo dobiti ili makar izjednačiti zaslužili smo barem to, Krpić taraba već 2 sezone treba nam špic pravi!!!
Eee moj Ćoriću, uprava nam je skupina amatera kada su doveli takvog AMATERA da ih povede u drugu ligu. Da su bar googlali o tebi vidjeli bi da su te u Širokom smijenili nakon par kola, isto i u Gošku nakon namještenog ulaska pa u premijer ligi ne izdrža nekoliko kola, i ovo sa Posušjem su samo rezultate trebali pogledati i sve bi im se samo reklo.
Obavezno ponoviti drugo poluvrijeme protiv veleza ali samo da bude od prve min
ovom coricu treba dati otkaz
NK Zalostnicar
Sa zelenog polja tvoga, svako nosi po tri boda.
Ponoviti drugo poluvrijeme s Grbavice u Mostaru U Mostar po +3
Iako su se promijenile neke vrijednosti od nekada i nisam iz Sarajeva puno mi je drazi Zeljo nego Sarajevo jedno što je to bar nekada bio narodni klub nisu bahati kao ovi i to još uvijek bez pokrića i kad su gubili i bili kradeni nisu sve uvjek svaljivali samo na suce kao ovi
Ako ne zamjeras igračima onda moraš sebi zamjeriti.
Nastavlja se agonija Zeljeznicar i Sarajevo vjecito u sjeni zrinjskog i sirokog
Koji pacenici prate najslabiju ligu na svijetu?Manekeni glume fudbalere, a navijaci....hahaha...a sve to gomila spor
kao hvale se sto nista ne bojkotuju pa eto uzivajte
Košarkaška reprezentacija BiH u kolicima je osvojila zlatnu medalju na evropskom prvenstvu koje se održava u Sarajevu. Bruka i sramota za novinare da ni jedan članak nisu objavili, ni Klix a ni ostali portali
jaka stvar bas
zalosno da zeljinovci vape da odigraju nerjeseno protiv ekipe iz naselja od 5000 stanovnika. u z a s
zeljinovci ?????
coric nema talenta. ne moze se tek tako izgubiti. lagana smjena