Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo pogledajte ko je sve igrao juče,Karića nema ali je perspektiva u Advokatovim sinovima,i djeci koja imaju jake menadžere.Neki igraju na pozicijama ne kojim ne mogu prismrditi ali jbg mora im naći neko mjesto jer je menadžer dao pare.Šta je sa Alagićem,Pašićem,Hamurovićem,Alibašićićima,Karić i Barimac iz juniora.Samo vi dovodite kojekakve skorojeviće a našu djecu gušite.Fuuuuj,pola vas je za zatvora
U dvije pripremne utakmice 32 igrača rotirana.Tim koji je završio ligu je imao potencijal sa samo dvije tri izmjene da liči na sasvim drugu ekipu .Sad treba dovest još 4 - 5 igrača ...šta je sa Karićem ? Ovo uopšre nije dobro !
Treba kad ste sve otjerali!
Ne kuzim, zar nije vec trebao tim biti oformljen? Do pocetka 15 dana, oni traze petsest igraca...
Nece ljudi da dođu u Zelju.Recite jasno finansije su u pitanju dolazi ko nema gdje
Eee moj Ćoriću, nisi ti za ovog sporta dok ti Messi treba da ne izgubiš od strašnog Igmana. Sreća tvoja pa su i ovi amateri koji te dovedoše, ne bi se ti nikad iskoprcao iz nižerazrednih klubova.
ovaj Coric je odličan ako mu se ne budu mijsali stručnjaci sa tribina i kojekakvi menadžeri
Već je težak taj dres kako vidim Coricu. Ni ti nećeš dugo. Ovo danas je bilo jako loše. Dodji u moju mahalu da vidiš kako djeca igraju coricu.
cisto da ispravim novinara, sutra su planirana dva treninga, a slobodan dan je u subotu, pa me opet banujte, pokazite snagu vjestacke inteligencije...
famose famosee
Samo prati i komentarisi svaku objavu Želje. GOLEM SI ŽELJO
Ne trebaju nama igrači koliko nam treba šef stručnog štaba
Ozbiljno, jesi to sam skontao ili? Sta ce nam igraci...
ne moze nama Allah pomoci
ne moze mozda vama sto gledate Reala pa se onda ibretite kako Zeljo ne moze svaku pobjedit