Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok Kapiten Reprezentacije Edin Dzeko suti i podrzava Vicu i ostale u Savezu nama nece nikada Biti Bolje !
Svaka cast useru 510. Malo ih takvih sto su realni. Ovih sto pucaju ti minuse, to su botovi po zadatku. Danas mi kazu Borac igra cist fudbal, a Herrera igra rugby i nikom nista. Herera znaci mora stocem nekog udariti za zuti. Dobro da znamo. Kakvi su to lazovi
Pa pravi i Dzeko mjesto sebi kad se penzionise
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Vico doveo Barbareza i Spahica da kupi Glupi Narod a tu je i Dzeko koji ga apodrzava a ovaj Ispunjava Dzekine zelje e dok je tako Vico moze da radi sta Zeli
Pa šta će Džeko? Znaš koliko će Vici biti krivo ako Džeko ode...
Doci ce i Zeljinih 5 minuta sefe,pa cemo p....i druge klubove,ko se zadnji smije najsladje se smije
Ko se smije 10 godina smijace se jos 10
A koliko je radosti bilo samo kad ste igrali 1:1 sa Sarajevom. 3 dana ss slavilo ma grbavici.... a sad...
Mi nismo nogometaši mi smo FK kao i vecina klubova osim hrvatskih tako da Mi smo fudbaleri a ko hoce da bude nogometas neka promjeni naziv kluba u NK
pa NK zeljeznicar ste se zvali do 2005 ili tu neke godine..
Džeko šuti na poplave a da se oglasi na Vicu, svi su oni u talu, neće da se zamjera, hoće sutra neku funkciju u NSBiH
Ma daj pusti se suplje. Izmjesao si sastav kao sopsku salatu bez ikakve potrebe. Nazad Mufticu i onda korak naprijed - nazad dva i vrati Mufti. Sami smo krivi ustvari ti si najvise kriv i odigrali smo najlosiju utakmicu u prvenstvu do sada. Kraj price.
A mogao si protiv Posušja komentirati? Covik bez obraza..
Nema sad da ne valja nesto,sad se poklopite i sutite kao kad se niste htjeli pojaviti na sastanku protiv saveza ko je Sarajevo organizovalo.Dobili ste za nagradu opstanak,znaci i vi ste dio tala,nama nemojte titulu spominjati jer smo svakako najaci bili i osvojili bi je a prekinuto je prvenstvo da Borac ide u Evropu.
Osvojili bi titulu, jesi li ti ozbiljan.. u bod smo bili razlike. Ne moze pitar biti realan to je nemoguce!!!
Željo je tim koji je odbio poziv Sarajeva da se timovi okupe i protestuju protiv komiteta za sudjenje. DAAAA ŽELJO JE ODBIO TO. Sada šutite i začepite.
a niste se vi Bunili kad vam je Vico dodjelio Covid Titulu 2019/2020
Sta stalno kukate na Borac!! Pa zabij mu dva gola pa nek onda navuce ako moze!!! Ja kad god vidim da se zalite to je kod rezultata 1:0 za Borac!!! Jarane uvalite mu 2, 3 komada pa onda nema stele!!!
neka te Denise, nije ti Vico naucio igrace da vracaju Mufticu cijelu utakmicu. golman ima najvise dodira s loptom od cijele ekipe. ne krij se iza Vice i ne seri previse, napadni, napravi bar 10 suteva po golu a ne na 5 min do kraja, bekovi se minutu dodaju izmedju sebe i ne znaju sta ce s loptom. nije ti Vico za to kriv, pogledaj malo u ogledalo
Svojim učešćem sarajevski velikani legalizuju prvenstvo ne znam šta žele ovi useri koji komentarišu.
Jasta ba, svi samo sutite i odbijte komentarisati, Vico vam zabranio da komentarisete pa ne smijete pisnuti i kad vas se krade naocigled citave sportske javnosti u BiH i sire. Pa cak su se i mediji u Srbiji znali sprdati sa sudjenjem na utakmicama Borca, samo nasi treneri odbijaju komentarisati. Pa do kad vise!
Mangupski!
Nema se sta komentarisati sefe,j...m Vici i Musi najmilije
U originalnom zapisniku odluke tadašnjeg Disciplinskog suda FSJ u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih dužnosnika i igrača u namještaljkama. Željezničar i Hajduk izbačeni su iz tada lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. Mrtvi IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Buregdžijski sklop.