Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je Messi? Ronaldo je dolazio i kad je znao da ce Messi osvojiti ali Messi nije mogao da gleda kako Ronaldo osvaja nagradu, kazu priprema se za utakmicu koju Barca ima u Srijedu... Pa igra i Real u Utorak pa su svi tu.
Sjeti se kada nisu mourinho i ronaldo došli jedne godine. ciga*i porgugalski
Sjeti se kada nisu mourinho i ronaldo došli jedne godine
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ja bi voditeljicu uzeo kakva bi to nagrada bila...
@kaze onaj s bht-a 6 kila i nesto tezak ma pusti bolan to uzmi ovo teze a bolje pisaj pehar
Kristijano Ilidžanaldo
Bravo Luka!!!!!
Cudno je to da odkako Blatter i Platini dobise nogu Messija nema vise ni na mapi cudno je to nesto
Ma ove godine je C.Ronaldo zasluzio, liga prvaka i Europsko i jos je imao 35 golova u ligi, dok je Messi 26, dok je u ligi prvaka bio sa 16 najbolji strijelac, a Messi tek 6, ali zato je ova godina Messijeva, za sada u ligi prvaka 11 komada, C.Ronaldo 3, a i u ligi mu dosta bjezi s golovima!
The Best
Ronaldo je najbolji fudbaler današnjice bez ikakve dileme.BRAVO RONALDO, Messi ti nije ni do koljena kao fudbaler a ni kao čovjek.
Zadnji dan zimskog prelaznog roka Dodik potpisao za Den Hag. Izvor BN Music
ovaj Daniel Alves podsjeca na zalutalog pobijesnjelog neandertalca
pravi ronaldo je otekao kao bumbar a novi je nabacio pramenove ...
I ja bi samo da napisem nesto. Ja nisam profesionalac nikakav, ali hvala Bogu znam BONTON tj. pravila lijepog ponasanja. A Ronaldu bi poslao poruku, da se ne stavljaju ruke u dzepove prilikom javnog govora i da se javno nikada ne pokusava omalozavati neko drugi, da bi ti dobio korist. Jer on da je profesionalac znao bi kako se ponasati u ovakvim situaciju, ali ocito je da je on amater, jer dokazao je to vec na 2 dodjele neke nagrade.
Eno ga nasekirao se hahaha
ma kakvi to druze. Sto bi se sikirao zbog nekoga ko nije vrijedan mog sikiranja?
Svaka cast CR legenada si..! No sto se mene tice,ja bi nagradu dodijelio "EVA LONGORIA" uhh ljubim joj kukove. ^^ hahahahaha. FIFA BALLON D'OR 2018 goes to EVA LONGORIA. :D
ponekad se zapitam kako je to kad sve ide u zivotu, od ruke i od noge? da li mu to ikad dosadi i dali se ikad osjeca praznim i izlizanim? ima li nesto sto nije dosegnuo u privatnom i profesionalnom zivotu sto bi ga motivisalo i pokretalo? ima li nesto za cim cezne...?
@0KIKSER0 pozdrav iz napredne zapadne europe. opet si kiksao.
svaka cast majstor...aBda da jos koju nagradu osvojis
King !!