Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio ih Real
Real prezasluzeno....jedina greska je Benz frajer je fula teska....da je Morata bio ovo bi glat bilo 5 upola s lukom....
@samo ga malo Nije greska, on je veoma bitan u napadu za igru sa CR, i ako ne postize golove, pa ne bi ga Zidane bas uvijek gurao da nema koristi od Benza..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cristiano ronaldo vs atletico madrid 3-0...
Više nije Penaldo sada je Ofsajdaldo
@LuckyLuke1 Placi od muke hahahahahah hahahaha hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Sta reci vec BRAVO MAJSTORE
Ne volim ovog Ronalda, nimalo, ali nekad jednostavno treba reći: svaka čast majstore!
ronaldo je dao 3 gola zbog 3 greske ali gol je gol svaka cast
zasluženo
Kad se sjetim samo ovog Luke Modrića kad je igrao po ovim našima livadama vidi ga sad,što ti je život jbt
Ko je igro?
Moze ti se onaj mali iz Barcelone saget i dobro ga posisat najbolji fudbaleru svih vremena. Nisam navijac reala al ovaj covijek je Allien.
ti veze nemas o fudbalu, zar ne?
@andres_iniesta_2 Pitaj mamu svoju s njom gledam utakice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ubit ce ih Juve u finalu
Real Madrid je sa pobjedom protiv Atlético Madrida došao do 300. pobjede u povijesti europskih natjecanja, što je apsolutni rekord. Kraljevski klub slijede Bayern sa 183 pobjede i Barcelona sa 169 pobjeda. Ipak Barca smeće do pominjanja ocjepljenja 😋
Dosao Dao (Uvalio, Zavalio, Zabiberio) Otisao The END The KINGCR7
Forza juve
Stvarno neznam zasto ga toliko uzdizete pa taj isti Ronaldo se nije vidio protiv Barse koja ima ocajnu odbranu i po meni Juve jedini ima pravi kokektiv igru odbranu i veliki su favoriti konacno da uzmu shampionsku ligu.
Miran!!!
Gdje je onaj tariguz od barcinih navijaca :D
Cekaj dok Chilleini nacepi 😎🏁🏁
Upravo nam javljaju da diljem Katalonije i Munchena povremeno dolazi do nestanka struje,energetska mreza je preopterecena usred pretjerane upotrebe aparata :)))
@puJ-do Radio Banovina...