Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..jbala vas petokraka tj Kokardasi i ubice. Debili s klixotirsa...nije cudo sto vam je onaj prijetio.
https://urbanfeniks.net/ekskluzivno/82-zasto-je-sefik-dzaferovic-bedel
Dinamo je jedna ozbiljna ekipa od logistike, infrastrukture i uprave. Nemojmo se zavaravati da se danas moze napraviti ozbiljan klub i ekipa bez velikih ulaganja i novca jer je to imaginarno.
Redakcijo klixa, na bosanskom se kaze Krvava Kokarda.
Kiksao je po meni jedino Spartak Trnava
Ma, na ovim komentarima je uvijek uspjeh Hrvata i Srba poraz, a neuspjeh Hrvata i Srba pobjeda. Paradoks kao i ova država i ova "nacija" da ih ne nazivam pogrdnim i pogrešnim imenima.
I onda kažu mamić ovo mamić ono.... Dovesti na balkan onako talentovanog igrača kao šta je ovaj mladi spanac moraš imati urodjeni njuh za prepoznati dobrog igrača... Respekt maminjo
ajmo spartak do pobjede
Udigli se zvezdasi, kazu dosta je bilo Dinama, Zvezda ce sada u Ligu prvaka,haha, misevi jedni daleeeeko ste vi od Dinama...
@AlfaDraskovicOmega Pa oni makar dodju do grupne faze , za razliku od ovih tvojih koje podrzavas .
Nema vise Juge i finansiranja beogradskih klubova od strane ostalih naroda , da im rusi ne pomazu sa finansijskim incjekcijama nebi dosli ni do drugog predkola .
Ova zvezda sve da prodje slovake, protiv Salzburga gube obe tekme.
Ova zvezda sve da prodje slovake, protiv Salzburga gube obe tekme.
Bogami ovaj mali Gojak odlican a Hajrovic konacno igra na mjestu koje mu odgovara!Pronasao mu je Bjelica pravo mjesto.Olmo je reprezentativac Spanjolske mlade repke ali kuhaju ga da uzme Hr drzavljanstvo.Oteli ga Barsi-Barsi hej!
zvat gojaka za prvih 11
Sisaaaaaj Zvezdooooo!
Upravo ga tvoja keva sisa meni..
Sanjamo da Sarajevo i Željo doguraju do grupne faze evropskih takmičenja. A Zvezda prošle godine prošla grupu. Srbija na svjetskom igrala, mi nismo. I vi opet ismijavate Zvezdu i fudbal u Srbiji. Brukate nas bezveze.
Jos mladi reprezentativci uzeli svjetsko prije par godina! Srbi su sportasi vazda bili... u svim sportovima, jest da tu uvijek ima bar trecina Bosanaca
Srbi i fudbal ahahahahahaha!
@shomy7 nijedan navija covjek za partizan 05 HAHAHAHA