Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englezi ne znaju ni jedan balkanski klub.. Pitaju se da li mi uopste imamo fudbal
đeste englezi... support your local football club ;)
da i tebi isti komentar uputim kao ovom iznad .... vecina ove raje ide na tekme i lokalnih klubova ... neki su vatreni navijaci, argumenti vecine ovih komentatora su bezveze. Tesko da mozes pratiti neki strani klub a da ne pratis lokalni, to jednostavno ide jedno s drugim. Druzenje, zajebanc.. svakom navijacu je poznato ako se ikada okupio sa rajom da gleda tekmu kakva su ova druzenja zapravo, nego da ja tebe pitam ides li ti da pratis svoj lokalni klub?
Naravno da pratim svoj lokalni klub i kod kuce i u gostima... Razumijem sta hoces da kazes, pratim i ja od malena Romu, al' opet ja kazem da ljubav ne moze biti ista kada ti ne mozes osjetiti duh kluba, otici na stadion, gledat uzivo tekmu.. Svi ovi ce jednom ili nijednom docekat da pogledaju tekmu uniteda uzivo, isto kao i ja tekmu Rome... O tome pricam..
Bog sami zna sta im se pusta iz dimjaka Arcelor Mittala, moja omladino. #pravdazecelik #spahakapiten
sta se pusta...kao iz dimnjaka jednog i jedinog nam druga tita
Bolje vam je da podrzite Celik kad je najteze, ovi u Manchesteru ne znaju sta bi bez vas...
A otkud ti znaš da li ova raja ide na utakmice lokalnih klubova? Ja prvi koji sam bio na ovom okupljanju pratim također redovno i svoju Slobodu i na Tušnju i u Mejdanu. Man'te pljuvanja.
Isla, ne isla, trebala bi da ide, raja. Dok se vecina okrecemo necemu stranom i idealiziramo tudje, nase propada. Znam, argumenti ce biti 'nase je najgore, sta imam gledat oranice, nas fudbal je katastrofa', stvarnost je da je to nase pa kakvo god bilo. Bila to priroda, sport, kultura, mi to zanemarujemo, a trebali bi doprinosit da promjenimo(naravno, tu ubrajam stvari na koje koliko-toliko mozemo uticat, i sto je minimalno ispolitizirano). Evo ja cu ti bacit lajk na komentar jer ides na Tusanj i u Mejdan, i kupovinom karte doprinosis klubu. Redovan sam i ja tu, samo na zapadu, gdje mogu s mirom pratit utakmicu...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo za Murisa!
Eno napravili im navijaci Cityja sacekusu kod nemile..😋
ISTORIČAR SALIH SELIMOVIĆ ŠOKIRAO BiH: Mi, muslimani, smo SRBI i govorimo srpski jezik! Salih Selimović je istoričar, publicista i profesor iz Sjenice u Srbiji. Rođen je 1944. u Tešnju u BiH. Poznat je po istraživanjima islamizacije južnoslovenskih prostora, s posebnim naglaskom na demografske i migracione procese u Raškoj oblasti. Dobitnik je Vukove nagrade za 2013. i Kočićeve nagrade za istu godinu.
A navijači United-a se okupili da gledaju utakmicu...