Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustat pa reći Džeko Edin
Ako se gleda spic ko spic, klasicna devetka, Dzekson je najbolji na Balkanu svih vremena. Kapa dole majstore!!!
ulazi u top 10 ABD
Da je igrao LP konstantno sa Romom.davno bi bio u top 10. (Nedostaje mu 7 golova)
On treba svaki dan da se vrti po portalima i da se prica o njemu. Puno vode ce proteci dok ne dodje novi dijamant. Da je reprezentativac neke druge selekcije sa balkana bio bi u zvijezdama samo kod nas ga posamtraju kao prosjek, doduse u zadnje 3-4 godine pocelo se mjenjati misljenje ljudi o njemu al mislim da je zasluzio puno vise postovanja od svojih ljudi. Babukaaa dijamant
Doktor
Majstor ostaje majstor bravo Edine
Imala je EX YU napadače, Pančev je bio najjači i to i danas tvrdim, ali ovakvog nije imala ! Mnogi će reći da je razlika u nogometu onda i sad, i jeste, ali golgeter je golgeter, bez obzira kako se igralo !!
Nismo svjesni kakav igrac igra za BiH. Nazalost jos kratko
Jedan jedini Edin Džeko!
A Amra ?
Ih, 18ti, slabo. Prag, cuj na pragu a njemu 36
jel ko vidio one kopačke Dzekine na Piku, dugo stoje sigurno su skupe. Ali zasluzeno bogami. Velemajstor, nece ga biti dugo.
Najveći ikada sa ovih prostora !!
Fudbalska i ljudska gromada.
Kad porastem bit ću Džeko